Iszonyú fájdalmak közepette forgatott az énekesnő!
Címlap / Showbiznisz / Iszonyú fájdalmak közepette forgatott az énekesnő!

Iszonyú fájdalmak közepette forgatott az énekesnő!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az alkalom mindig a legalkalmatlanabb pillanatban jön el - tartja Murphy egyik törvénye. Bizony sokszor előfordul, hogy mire végre teljesülhetnének vágyaink, hirtelen nem várt nehézségek lépnek fel. Így járt a fiatal énekesnő, Kustánczi Lia is, ám a szépség nem adta fel, s végül sikerült megvalósítania álmát, első saját videoklipjét. 

Az ifjú énekesnő már hosszú hónapok óta lázasan készülődik, hogy elkészítse első maxialbumát. A debütáló dal címe „Csak egy érintés”, amihez a napokban egy klipet is forgattak. A videóban az énekesnő két szexi fiúval táncol együtt.


Lia énekesi karrierje egy karaoke bárban kezdődött, ahol a barátnőivel bulizott. Szintén ugyanezen a helyen mulatott Dred, zenei producer, aki megkérdezte a modellt, hogy van-e kedve kipróbálni magát egy stúdióban is. Pár nappal a találkozás után a producer szerződést ajánlott Liának és elkészítették a debütáló dalt. Ez lett a „Csak egy érintés”.

A megbeszélés után, Lia rögtön felkereste Szatmári Orsi énektanárt, hogy tovább képezze a hangját. Hosszú hetek kemény munkája után stúdióban vonultak, és felvették a dalt.

Lia szeretett volna táncbetétet is a klipben, ezért megkérte Kurucz Benjit, hogy készítsen el egy koreográfiát. A táncrész nagyon dögös lett, Lia egyszerre két táncosfiút szédít el.

A debütáló dal videóját pár napja forgatták le, ahol a Liától már megszokott szexis ruhákban lesz látható. Egy fiatal divattervező, Czinder Tímea kreációit viseli, az egész stílust pedig Már Robi stylisttal közösen találták ki.

A forgatás előtt pár nappal meg kellett műteni Lia talpát, mert egy szemölcs volt rajta, így iszonyatos fájdalmak közepette csinálta végig a forgatást. A ruhák megkövetelték a 12-14 centis magas sarkú cipőket, így az ifjú énekesnő lába a forgatás végére teljesen bedagadt, menni is alig tudott. Hősiesen végigcsinálta az egész napot és a klipben tökéletes formáját mutatja majd.

Ez volt életem egyik legfontosabb napja, nem hagyhattam, hogy a lábfájás miatt bármi is látszódjon rajtam, ezért összeszedtem magam és legyőztem a fájdalmaimat. Szerintem nagyon jól sikerült a dal, és a klip is gyönyörű lesz. Már nagyon várom, hogy bemutassák, és hogy élőben is elénekelhessem végre!” mesélte Lia izgatottan

Már csak pár hetet kell várni és valóra válik Lia álma, mindenki láthatja az első, debütáló klipjét!


Forrás: Sunhill Media
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x