Telefonbetyárként kezdte pályafutását a filmsztár!
Címlap / Showbiznisz / Telefonbetyárként kezdte pályafutását a filmsztár!

Telefonbetyárként kezdte pályafutását a filmsztár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Nehéz tud lenni a könnyű műfaj-tartja a mondás, s ezt bizony számos hollywoodi sikertörténet igazolja. Senki sem születik a mozivászonra, valahol el kell kezdeni a szakmát. A népszerű amerikai komikus bevallotta: első "fellépései" telefonbetyárkodás keretében történtek. 

Adam Sandler –, amint a közelmúltban kiderült – telefonbetyárként kezdte „pályafutását”.
Ezzel a módszerrel próbálta csiszolgatni komikusi képességét.

Előfordult, hogy idős hölgynek adta ki magát, amikor felhívta a sarki boltot, hogy panaszt tegyen az ott árult szendvics minősége miatt. Közben persze alig tudta elfojtani a nevetést. Mindez még 1991-ben történt, és úgy került napvilágra, hogy valaki videón megörökítette a jelenetet.

 A felvétel szerepel Sandler legújabb filmjében, a Ki nevet a végén (Funny People) című vígjátékban, amelyet december 3-tól vetítenek Magyarországon. Természetesen nem véletlenül vágták be ezt az ominózus részt, ugyanis az a bizonyos valaki nem volt más, mint a film rendezője, Judd Apatow (A 40 éves szűz, Felkoppintva), aki annak idején Sandler szobatársa volt. Amíg barátja a stand up comedyről ábrándozott, addig ő a kamera kezelését gyakorolta. Apatow gyakran rögzítette videóra Sandler szárnypróbálgatásait.

Legújabb filmjük az élet és halál nagy kérdéseit boncolgatja, de úgy, hogy közben jókat lehet nevetni rajta. A történet hőse, a sikeres komikus (Sandler) megtudja, hogy leukémiás, és már nincs sok hátra az életéből. Számot vet földi pályafutásával – és még önzőbb, utálatosabb ember lesz, mint addig volt.

Forrás: DoQ
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2055 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x