Megszületett Hollywood "csöndes álompárjának" első gyermeke!...
Címlap / Showbiznisz / Megszületett Hollywood "csöndes álompárjának" első gyermeke!

Megszületett Hollywood "csöndes álompárjának" első gyermeke!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

Az Álomgyár legtöbb sztárja imádja kiteregetni magánéletét a nyilvánosság előtt. Legyen az jó hír, bánat, vagy botrány - mindegy, csak írjanak róla valamit! Vannak azonban olyan párok is, akik csöndesen, de nagyon boldogan élik mindennapjaikat, s legnagyobb örömüket is csak több, mint egy héttel később osztották meg a világgal.  

 

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Junior még áprilisban jelentették be, hogy babát várnak. Egy hónappal később azt is elárulták, hogy a kis jövevény nőnemű lesz.

A pár nem siette el a szerelembe esést. Még 1997-ben találkoztak először, a legendás "Tudom, mit tettél tavaly nyáron!" című kulthorror forgatásán. Az első randival nem kevesebb, mint három esztendőt vártak. Amikor azonban egymásra találtak, egy éven belül megülték az eljegyzést, s 2002-ben Freddy oltár elé is vezette aráját.

Sarah már szeptember 19-én életet adott a kis Charlotte Grace-nek, ám a pár a rájuk jellemző visszafogottsággal csak most, a hónap vége felé jelentette be hivatalosan is a család gyarapodását.

A kismama természetesen még jó ieig otthon marad a babával, ám a boldog apuka hamarosan ismét munkába áll. A színész a 24 című sorozat következő évadjában vállallt szerepet.
 
 
[ 1392 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x