Ha férfi lenne, barna lányt választana a szőkeség!
Címlap / Showbiznisz / Ha férfi lenne, barna lányt választana a szőkeség!

Ha férfi lenne, barna lányt választana a szőkeség!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A szőkék kontra barnák ellentét még időszámításunk előtt kezdődik, és több mint valószínű, hogy még utána is tartani fog. Hajdú Péter és Dömsödi Gábor a NÉVshowR jövő heti adásában próbálja feszegetni ezt az ősrégi eldönthetetlen versengést, amihez sztárok segítségét is kérték.  

 A műsor felvételén a Tabu TV internetes sztártévének a szőkék rendíthetetlen képviselőjeként Labancz Lilla nyilatkozott, aki például a "Ki tud hamarabb kisírni egy bundát egy pasitól?" versenyben is megmérettette magát.


A színésznő, modell, műsorvezető az Álom.net című Steiner Kristóf nevéhez fűződő tini film által várt ismertté, a tipikus szőke nőt megformázó alakjával, így nem csoda, hogy Őt hívták harcba a műsor készítői. A Gór Nagy Mária színi tanodájában tanult leányzó lelkesen mesélt arról, hogy a szőke vagy a barna nők csábítanak el hamarabb egy férfiembert.

"Ez pasi függő, de az én tapasztalatom az, hogy a szőkék sokkal feltűnőbbek, és jobban odafigyelnek rájuk a férfiak. Ennek ellenére ha én pasi lennék, akkor inkább egy tipikus természetes szépségű barna lányt választanék, mint egy szőkét" - meséli a Tabu Tv riporterének Labancz Lilla, aki úgy tűnik hogy a pasikból is a barnákat kedveli jobban, hiszen ex párja Danny Blue is ezt a társaságot erősíti.

Lilla nyúlszívű lányként jellemezné magát, de mindenesetre azt leszögezhetjük, hogy ennek ellenére nem átlagos szőke cicababa.

"Nem vagyok buta szőke, esküszöm! Próbálok megfelelni magamnak, aztán ami jön, az jön" - osztotta meg a Tabu Tv nézőivel a szőkeség.

Forrás: Tabu Tv
www.tabutv.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4873 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x