Újabb bizonyíték: Jacksont megölték!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Újabb bizonyíték: Jacksont megölték!

Újabb bizonyíték: Jacksont megölték!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Nyilvánosságra hozták a boncolási jegyzőkönyvet, amely alátámasztja, hogy minden idők legnépszerűbb popénekesét megölték. Amit már eddig is sokan gyanítottak: Michael Jackson nem természetes halállal halt meg, most újabb bizonyítást nyert. 

A család szinte azonnal tudta: Jacksont megölték. A gyanú egyértelműen orvosára, Dr Conrad Murray terelődött, aki nem sokkal halála előtt egy Propofol-injekciót adott be az énekesnek, majd haláltusáját annak gyerekével végignézette, hogy legyen alibije: ő mindent megtett a sztár megmentése érdekében. Egy órán át igyekezett újraéleszteni a haldokló énekest, ám sikertelenül. Először szívrohamot állapítottak meg, ám most már bizonyos: az orvos által beadott injekció miatt állt le Jackson szíve. Az énekes hozzátartozói azonnal újabb vizsgálatot kértek, amelynek jegyzőkönyvét most hozták nyilvánosságra. Eszerint Michael Jackson egészségi állapota kielégítő volt, és semmi sem utal arra, hogy természetes módon halt volna meg.


A jegyzőkönyv tanúsága szerint Jackson szervezete kielégítő egészségiügyi állapotban volt. Két komolyabb problémát találtak: gyulladásokat a tüdejében, illetve az ízületeiben, ám ezek nem voltak súlíosak, és nem indokolják a szív leállását. "Összességében rendben volt az egészsége. A határértékeken belül vannak az eredmények" - mondta az énekes állapotáról Dr Zeev Kain, a Kaliforniai Egyetem orvosa, aki elemezte a boncolási eredményeket. „Semmi olyasmit nem találtak, ami megakadályozhatta volna Jacksont a fellépésekben.”
A jegyzőkönyv kitér az énekes testén található hegekre, amelyek a számos plasztikai beavatkozásból maradtak vissza, részletezi a karján található tűszúrásokat, és leírja, hogy szemöldöke és ajkai tetoválva voltak. A sztár térdműtéten is átesett, valamint izületi- és tüdőgyulladásban szenvedett. Mindent összevéve Jackson nem volt teljesen egészséges, ám alapjában véve állapota kielégítő volt. 
 
[ 894 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x