Vodka, gyógyszer, cigi - leépülőben a leszbikus botrányhősnő...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Vodka, gyógyszer, cigi - leépülőben a leszbikus botrányhősnő

Vodka, gyógyszer, cigi - leépülőben a leszbikus botrányhősnő

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-19

Bár még csak 23 éves, máris úgy néz ki, mint saját nagymamája, vagy egy nyúzott arcú múmia. Lindsay Lohan, aki szinte születésétől fogva sztár, alaposan elintézte magát az utóbbi években. Hiába, cigi, pia és gyógyszerek mellett a fiatalság és szépség igen gyorsan megfakul. 

Egyre rosszabbul néz ki a leszbikus botrányhősnő, Lindsay Lohan. A színésznő, aki 3 éves kora óta modellkedik, szépségével és bájos arcával tűnt ki a többi gyerek közül. Ez az, ami immáron a múlté. Sok pályatársához hasonlóan a hírnév Lohan kisasszonynak is hamar a fejébe szállt, az elfogyasztott irdatlan mennyiségű vodkával együtt. Állítólag miután szakított Samantha Ronsonnal, napokig ezen élt. Előtte sem éppen önmérsékletéről volt híres, a modell-színésznő tini kora óta cigarettával és drogokkal lazít. Persze, miután anyagi csődbe került – a narkó drága, a szétcsúszott és tehetségtelen színésznő pedig nem kapott szerepeket – igyekezett összeszedni magát, ám filmek hiányában ha másból nem, hát botrányiból tartotta el magát. Rendszeres lerészegedések, féktelen bulizások, verekedés… A lezüllött lány nemsokára gyógyszerek segítségéhez folyamodott, ám a melléhatások miatt most annyira sovány, hogy szinte rá sem lehet ismerni. Lohan most a sztárok körében népszerű Adderall nevű tablettát tömi magába, ami egyszerre segíti a figyelemzavar leküzdését, és remek fogyasztószer. Lindsay Lohan így egyre inkább Amy Winehuose sorsára jutni látszik, azzal a különbséggel, hogy ő még csak nem is istenadta tehetség, mint szerencsétlen sorsú kolléganője.


Lindsay már tavaly sem volt túl jó formában, amikor az első sovány, ápolatlan, puffadt arcú képek megjelentek róla
. Idén év elején egy remek fotósorozat készült a szétesett hölgyről, Heidi Slimane jóvoltából. A fantasztikus képeken a 22 lány már katasztrófális állapotban van: nyúzott, ráncos, csontsovány. Ezután jött a végleges szakítás leszbi szerelmével, ami után már csak a drog, cigi, gyógyszer és vodka maradtak az egykor bájos lány társai. Az eredmény látványos. Még a sminkelt, fodrászolt, látványfotókon is szembetűnő a beesett arc, karikás szemek, ráncos bőr. Pedig, állítólag Lindsay nagyon jól érzi magát, élete rendben van, boldog, és megtalálta helyét a világban, annak ellenére, hogy a divatszakmában való első bemutatkozása hatalmas bukás volt. Az Ungaro divatház vette fel, mint művészeti tanácsadót, ám kreálmányai igen csúfos véget értek a Francia Divathéten. Ennek ellenére Lindsay szerint végre sínen van az élete – csak nehogy úgy, mint szegény költőnké…


 
 
[ 3905 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x