Íme a tavaszi cipődivat: állítólag Darwin ihlette
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Íme a tavaszi cipődivat: állítólag Darwin ihlette

Íme a tavaszi cipődivat: állítólag Darwin ihlette

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

A divattervezők rendre előállnak őrült ötletekkel, ám a különlegesség és meghökkentés hozzátartozik a szépségiparhoz. A legújabb, 2010-es tavaszi cipőtrend is ilyen, bár nagyon valószínű, hogy legfeljebb a kifutókon fogják hordani - persze megfelelő élet- és baleset biztosítás mellett. 


Rendezvénynaptár
Vigyázat! Életveszély! A legújabb, 2010-es cipőkollekciót állítólag maga Darwin ihlette, és lehet, hogy igen látványos, ám, hogy életveszélyes is, az tuti. Leginkább a régi gésák hatalmas, fatalpú papucsaira emlékeztetnek, vagy a velencei kurtizánok szintén jókora cipőire, ám azoknak legalább a sarka nem volt ennyire vékony – bár ki tudja?

Hétköznapi viseletre semmi képen sem ajánlottak a neves divattervező, Alexander McQueen legújabb cipő kreálmányai. A kristályokkal díszített, több mint 20 centis cipősarkakkal ellátott platótalpú lábbeliket Charles Darwin: A fajok eredete című műve ihlette. Persze nem csak a cipőket, a modellek szarvakat formázó frizurája, a természet színeit idéző ruhaköltemények, a sápadt smink, a furcsa „terepmintás” színek és geometrikus formák az anyagokon – mindezt a nagy tudós inspirálta.

A meglehetőst fantasztikus látványt nyújtó bemutató hatalmas sikert aratott, annak ellenére – vagy éppen azért – hogy a ruhák és főleg a cipők teljesen hordhatatlanok. Bár… ki tudja? Victoria Beckhamet és Lady Gagát ismerve még az is elképzelhető, hogy lesz vállalkozó ezekre a topánokra is.


 
 
[ 5760 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x