Tudathasadásos állatbarát, avagy Ganxta Zolee, aki még éretlen...
Címlap / Showbiznisz / Tudathasadásos állatbarát, avagy Ganxta Zolee, aki még éretlen az apasághoz

Tudathasadásos állatbarát, avagy Ganxta Zolee, aki még éretlen az apasághoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Ganxsta Zolee úgy érzi, még nem nőtt fel az apasághoz. Ugyan nemrég megszületett meg kislánya, aki mindennél fontosabb számára, Zolee egyik felel még mindig a bulizós rosszfiú, akiből talán sosem fog kinőni. Ellenben imádja az állatokat, és ez mit sem változott egész életében. 

A zenész együttese szókimondó, gyakran vulgáris stílusáról híresült el. A kemény Ganxsta Zoleenak azonban a szíve mélyén egy érző lélek lapul, ezt a tabutv.hu-nak adott őszinte videó interjúja is mutatja, amelyből kiderül, hogy mennyire szereti az állatokat, és hogy kislánya születésével hogyan változott meg az élete.

A kemény fiúnak nemrégiben gyereke született. Riporterünk arra volt kíváncsi, hogy mi változott meg az életében azóta, hogy van egy olyan poronty, aki apának szólíthatja. "Az életem nem változott meg sehogy, a gondolkodásmódom változott meg egy kicsit. Ő a legfontosabb számomra, mindenek előtt van, de a turné után ugyanúgy elhempergek a haverokkal" - meséli a tabutv.hu riporterének Ganxsta, aki bevallotta: kettős személyiség alakult ki benne, mióta apuka.

"Még nem nőttem fel ahhoz, hogy apa legyek. Nagyon korainak éreztem, de hát hova várjak, már mindjárt megdöglök! Szaros pelenka cserére nem gondoltam, hogy lesz valaha, de most simán megtettem" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Ganxsta Zolee, akivel a Noé Állatotthon Alapítvány rendezvényén beszélgettünk.


Kevesen tudják, hogy a zenész imádja az állatokat és a kutyákat, ezért is vállalta el azt is, hogy jótékonysági koncertet ad az állatotthon kis lakóiért. "Az állatokért én mindenre képes vagyok, minden áldozatot meghozok, de az emberekért nem annyira. Az állatokkal sokkal jobb viszonyt ápolok, mint az emberekkel. Az állatok nem nagyon tudnak hazudni és ha te szereted őket, akkor ők azt viszonozzák" - osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Döglégy Zoli, akinek épp az interjú közben ette meg az ebédjét egy gazdátlan eb.

Forrás: Tabu TV

A riportot néz meg itt>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3351 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x