A megasztáros Spanyolországban hódít!
Címlap / Showbiznisz / A megasztáros Spanyolországban hódít!

A megasztáros Spanyolországban hódít!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Hatalmas megtiszteltetés érte a napokban Nagy Laci Gitanot. A latin zenét játszó sztárra felfigyelt egy spanyol rendezvényszervező cég és meghívták az egyik legnagyobb fesztiváljukra is. Az éppen szingli sztárnak a latin szépségek az ideáljai, így reméli, a szerelmet is megtalálhatja majd. 

Nagy Laci Gitano neve a hazai zenészvilágban már régen nem cseng ismeretlenül, hiszen sok éve zenei producerként dolgozik. Olyan sztárok lemezein munkálkodott már, mint Gáspár Laci, Emilió, Király Linda, Back To Black… felsorolni is nehéz volna. 2008-ban, úgy döntött, hogy a reflektorfénybe áll és benevezett a Megasztár 4-be. Itt felfigyelt rá az EMI kiadó és rögvest lemezszerződést ajánlott neki. 2009.-ben jelent meg a „Semmi nem elég” című albuma, amelynek címadó dala országszerte hatalmas sláger lett. 


Gitanot pár héttel ezelőtt megkereste egy spanyol rendezvényszervező cég, hogy nagyon tetszenek a dalai. Megkérték rá, hogy küldjön ki pár nótát spanyol nyelven is. Miután megkapták a dalokat, elkezdték a helyi rádiókban is játszani. Itt figyelt fel rá az egyik legnagyobb Madridi fesztivál szervezője, aki meghívta a magyar zenészt a rendezvényre.

„Nagyon örültem a felkérésnek, nagyon megtisztelő számomra. Már gőzerővel készülök, és próbálom a legjobb formámat hozni! A spanyoloknak nagyon tetszik a kiejtésem, bár még lenne mit javítani rajta. Még csak egy éve tanulom intenzíven a nyelvet.” mesélte nevetve GitanoA sok munka miatt azonban Gitano és barátnője, a korábbi tinisztár Nika, három év után búcsút intett egymásnak.
Azóta szingliként éli a zenész a mindennapjait és várja, hogy egy latin szépség meghódítsa a szívét. Az énekes pár hét múlva utazik Madridba, és reméli, hogy a szakmai sikereken túl Ámor nyila is eltalálja majd!

„Nagyon bejönnek a spanyol csajok, bár be kell vallanom a magyar lányok is gyönyörűek. Remélem, hogy nemcsak egy jó koncerttel leszek gazdagabb, hanem a madridi csajok szívébe is belopom magam!” mondta a zenész cinkos mosollyal.
 

Forrás: Sunhill Media
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2742 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x