Tóth Vera kiborult! A sajtó megint kövérsége miatt cikizi...
Címlap / Showbiznisz / Tóth Vera kiborult! A sajtó megint kövérsége miatt cikizi

Tóth Vera kiborult! A sajtó megint kövérsége miatt cikizi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-24

Kiapadhatatlan téma a Megasztáros Tóth Vera, és felesleges kilói. Ha éppen nincs jobb, akkor az összes újság máris ezen csámcsog. Ebből viszont a dundi énekesnőnek végkép elege lett, és meglehetőst vulgáris módon adott hangot nemtetszsénének. 

„K*rva nagy szenzáció a túlsúlyom!” – panaszkodott Tóth Vera, amikor megtudta, hogy ismét az egész bulvársajtó rajta csámcsog.  Az énekesnő bosszankodása érthető, hiszen egész életében kövérsége miatt cikizték, és lassan híresebb az alakjáról, mint csodálatos tehetségétől és hihetetlen hangjától.

A bulvársajtó most újra Tóth Vera magánéletétől hangos. Egyszer a Hal a tortán szereplői akarják beperelni, máskor pedig túlsúlyát cikizik az újságírók. De miért? Az énekesnő az internetes sztártévének beszélt arról, hogy szerinte csak az uborkaszezon miatt rángatták elő újra és szerinte egyáltalán nem nagy szám a kövérsége, hiszen már gyerekkora óta ilyen az alkata.

"Nem tudom, hogy ez mennyire nagy dolog, hogy a túlsúlyról beszélgetünk, hiszen így ismert meg ez az ország. Úgy csinálunk, mintha k*rva nagy szenzáció lenne a súlyom, de szerintem ez nem életszerű"
- meséli a Tóth Vera, aki mostanában feltűnően sokszor kerül a bulvárlapok címlapjaira.

"Ubiszezon van tudod és akkor kitalálnak mindenféle hülyeséget. Szenzációt csinálunk abból, hogy szőke lettem, pedig már szőke vagyok három éve" - panaszolja az internetes sztártévének az énekesnő, aki azt elárulta, hogy annyi igazságtartalma van a megjelent dolgoknak, hogy bőszen fogyókúrázik már két hónapja, ami alatt 8 kilót és 16 centit adott le.

Vera mindenkit megnyugtat: nem beteg! Ha valaki felszed magára tíz kilót, azt a fizikumán megérzi, ahogy az énekesnő is tette.

Forrás: Tabu TV

További részleteik itt>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4506 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x