Bagi Iván az új Terminátor!
Címlap / Showbiznisz / Bagi Iván az új Terminátor!

Bagi Iván az új Terminátor!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Bagi Iván Terminátorként fogadja az Ashton Brothers-t, és reméli, hogy ezzel nem marad el az átváltozó művészek mögött. Schwarzenegger kedvenc figurájába bújva akarja meglepni a négy srácot, akik nemsokára hazánkba látogatnak. 

 

Bagi Iván Schwarzenegger bőrébe bújva akar bemutatkozni az előadó-művészet fogalmát radikálisan átalakító, világhírű Ashton Brothers-nek. A holland hercegi pár által is elismert formáció tagjai látványos produkciójukban a legkülönfélébb figurák bőrébe bújnak, akárcsak a népszerű magyar humorista. Iván gőzerővel készül, hogy Terminátorként mutathassa magát az október végén hazánkba látogató Ashton Brothers előtt, akik látványos, humoros, és olykor hajmeresztő előadásaikkal már szinte az egész világot elkápráztatták.
 
„Talán sokan emlékeznek arra, amikor Terminátorként el akartam venni Talmácsi Gábor motorját a Médiacápa című műsorunkban. Ezt a figurát szeretném jobban kidolgozni és megmutatni az Ashton Brothers-nek, akik éppolyan ezerarcúak, mint mi Nacsa Olivérrel. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményükre, hiszen nagy rajongójuk vagyok.”
– leplezte le terveit Iván.

A népszerű magyar humorista már komoly edzésbe is kezdett, hogy minél izmosabb legyen, és jobban hasonlítson Scwarzenegger-re. A nagy erőfeszítés érthető, hiszen Iván akár szerepet is kaphat az Ashton Brother’s showjában, egy-egy világsztár megjelenítésével, és ez lehet az első lépése a világhírnév felé.

„Semmi sincs kizárva, hiszen Uri Geller is megígérte Olivérnek, hogy elviszi Texasba fellépni, miután látta Olivér róla szóló paródiáját.” – mondta Iván.

Az Ashton Brothers Sarlatánok (Charlatans, a medicine show) című produkciójukkal először látogat október végén (október 30-31.) Magyarországra. A négy, igazán őrült holland fiatalember előadásaiban nagyszerűen ötvöződik a régi cirkuszok világa, a különböző varieték hangulata, a modern és klasszikus zene – a hip-hop-tól kezdve a rock-on át a bluegrass-ig, mindez rengeteg humorral fűszerezve. De művészetükre hatással vannak a burleszkfilmek, és az extrém tévéshow-k is. A formáció igyekszik a nyaktekerő mutatványokban bővelkedő előadások során különleges kapcsolatot kialakítani közönségével. Mindig valami újat, addig soha nem látottat találnak ki, így hozva létre produkcióik kivételesen egyedi atmoszféráját.


 
 
[ 1169 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x