Dobó Kata filmben mindent vállal, de nem vetkőzik - most már...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Dobó Kata filmben mindent vállal, de nem vetkőzik - most már

Dobó Kata filmben mindent vállal, de nem vetkőzik - most már

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-19

Újabb hölgy, aki nemet mondott a Playboy magazinnak. Legismertebb színésznőnket pedig bizonyára sokan látnák szívesen ruha nélkül, erre nem fog sor kerülni. Dobó Kata filmben mindent vállal, de vetkőzni nem vetkőzik egyetlen újságban sem. 

„Még nem volt olyan, amire azt mondtam, hogy nem csinálom meg. Mindent hajlandó vagyok elvállalni, ami nem lépi át a jó ízlés határát, és amit a film mondanivalója megkíván. Ha a szerep megkívánja, hogy szedjek fel pár kilót, esetleg fogyjak le, akkor megtenném. Persze tudnék példát mondani arra, hogy mire mondanék nemet, ezt most nem árulom el.” – nyilatkozta Dobó Kata. A szép színésznő, aki a fél világ szívesen nézegetne a híres Playboy magazinban, abban azonban biztos, hogy levetkőzni nem fog. Annak ellenére, hogy a lap számára legkívánatosabb tíz hölgy közt szerepel, és bizonyára igen csinos gázsit kapna a képekért. „Nagyon megtisztelő, hogy szerepelek ezen a listán, de nem hiszem, hogy ezt várnák el tőlem. Úgy gondolom, hogy azok az ügyek – például a Magyar Hospice Alapítvány, az Egészség Hídja Összefogás – amiket képviselek, nem összeegyeztethetőek azzal, hogy levetkőzök egy ilyen magazinnak. Nem vagyok prűd, de ez egyelőre nem szerepel a terveim között.” - mondta Kata.

A magazin főszerkesztője, Radnai Péter elmondta, hogy a szerinte a legjobbak nem szeretnének vetkőzni. „Néhány sorozatbeli színésznőt a szerződése is visszatart, mások pedig azt mérlegelik, hogy a vetkőzés milyen hatással lenne a karrierjükre" - mondta Radnai. „Akadnak a listán olyan hölgyek is, akikről tudjuk, hogy semmi pénzért nem vállalnák el a fotózást. A szexuális kisugárzás a legfontosabb, bőven voltak olyan, a harmadik ikszen túli címlaplányaink, akik erősebben hatottak a férfiakra, mint huszonéves társaik." - tette hozzá. Ilyen Dobó Kata is, de róla egyelőre le kell mondaniuk a magazin és a gyönyörű színésznő kedvelőinek.

Aki mégis szeretné a hölgyet ledér öltözékben megszemlélni, keresse elő a Stuff és a Maxim magazinok 2002-es tengeren túli számait.
Bármennyire is megdöbbentő, a címlapról Dobó Kata néz szembe: egy szál törölközőben, vagy egy kicsi bugyiban. De az már régen volt, ugye?
 
 
[ 5510 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x