Maffiózót alakít Korda György
Címlap / Showbiznisz / Maffiózót alakít Korda György

Maffiózót alakít Korda György

Forrás: RedLemon
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Elnöki lakosztállyal, behűtött pezsgővel, gyümölcstállal és mindenféle finomsággal fogadták Korda Györgyöt a szilvásváradi La Contessa Hotelben, aki Sas Tamás legújabb, Szinglik éjszakája című filmjében egy szövegelős pókerest alakít. A népszerű művész rövid, ám annál viccesebb szerepet játszik a filmben, ezért nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy ő kapta a legjobb szobát. 

Igazán testhez álló szerepet kapott Korda György Sas Tamás Szinglik éjszakája című filmjében. Magyarország népszerű énekese egy zsivány pókerest játszik a moziban.


„Egy szövegelős, maffiózós ruhába öltözött pókerest játszom a filmben, aki halálra idegesíti a főszereplőket. Még egy pisztolyt is a fejemhez nyomnak”
– mesélt nevetve szerepéről mindenki Korda Gyuri bácsija, aki azt is elmondta, hogy Sas Tamás külön őt kérte fel a nagyszájú kártyás figurájához.

A gyönyörű vidéki helyszíneken játszódó film stábját egy impozáns szilvásváradi hotelben szállásolták el, ahol Korda György kapta a legjobb szobát.


„Amikor megérkeztünk a kastélyszállóba és kiderült, hogy én kapom a lakosztályt, nagyon meghatódtam. A szobában behűtött pezsgő és gyümölcstál várt. Óriási megtiszteltetésnek éreztem ezt a gesztust, ami talán a koromnak és a több évtizedes pályafutásomnak köszönhető” – mondta az előadó, aki azzal akarja mindezt meghálálni, hogy a lehető legjobb és leghumorosabb formáját hozza a filmben, ezzel hozzájárulva annak sikeréhez.

Forrás: Red Lemon
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3511 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x