Durva! Hangosabban horkol, mint egy repülő zaja - a csúcsot...
Címlap / Showbiznisz / Durva! Hangosabban horkol, mint egy repülő zaja - a csúcsot egy nő tartja!

Durva! Hangosabban horkol, mint egy repülő zaja - a csúcsot egy nő tartja!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A Deeping St Jamesben élő Jenny Chapman a leghangosabban horkoló brit. Még egy alacsonyan szálló repülő zaját is "túlszárnyalja".  

Jenny 111 decibeles horkolása könnyedén elnyomja a centrifugázó mosógép, a traktorok, vonatok, sőt, még a repülőgépek zaját is. A hatvanéves asszony bizonyult a csúcstartónak a múlt héten hat krónikus horkoló részvételével lezajlott kétnapos „táborában”. A The Sun így idézte a nő szavait: „Ledöbbentem, mikor meghallottam, milyen hangosan horkolok. Tudtam, hogy így van, de hogy ennyire! Zavart, hogy mindenki előtt mondták el, de aztán már csak jót nevettem rajta. A szakemberek azt mondták, ilyen hangerővel még nem találkoztak. Sajnálom szegény férjemet, mindig panaszkodik.”

Jenny még a műtétet is fontolóra vette, mivel semmilyen gyógyszer sem segített. A szakemberek tanácsáról így nyilatkozott a nagymama, aki négy unokával büszkélkedhet: „Ötleteket adtak az egészséges életmódra, de teljesen nem tudok leszokni a szeszes italokról, egyszerűen ezzel túl sokat kérnek.”

62 esztendős férje, Colin elmondta: „Ha fogadni lehetett volna a végeredményre, szép kis summát tettem volna fel arra, hogy a feleségem fog nyerni. A horkolás egyszerűen utálatos. Már vagy húsz éve megy így, de még mindig nem tudtam megszokni. Együtt érzek Jennyvel, hiszen nem csak másokat ébreszt fel, hanem még saját magát is. Hajnali kettő és három között a legrosszabb, ilyenkor szoktam átszökni az üresen álló szobánkba. Becsukom az összes ajtót, és még a párnát is a fejemre húzom. Rosszabb is lehetne a helyzet, mondjuk, ha alvajáró lenne.”

A tábort szervező cégtől Graham Carr-Smith elmondta: „Hat beteg közül ötnek csökkenteni tudtuk a horkolását, ami bizonyíték arra, hogy az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás a természetes alapú gyógyszereinkkel kombinálva tényleg használ. Továbbra is tartom a kapcsolatot Jennyvel és a többi résztvevővel, hogy továbbra is ugyanolyan keményen dolgozzanak a problémájukon, mint a tábor során.”

Medipress

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1390 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x