Schwarzenegger jóstehetség, Stallone szerepfüggő - készül...
Címlap / Showbiznisz / Schwarzenegger jóstehetség, Stallone szerepfüggő - készül a Rocky VII!

Schwarzenegger jóstehetség, Stallone szerepfüggő - készül a Rocky VII!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A két izompacsirta jó néhány filmben cikizte egymást, hol Schwarzenegger - mint Terminator - mosolygott Rambo izmain egy jelenetben, hol Stallone fogta a fejét a Schwarzenegger elnöki könyvtár hallatán a jövőben. Ám a legnagyobb poén az volt, amikor Arnold egyik filmjében egy üzlet hátterében egy Rocky plakát volt láthat, nagyjából a 125. részt reklámozta egy 90 éves Stalloneval. Nos, a jóslat bevált. 

A most 63 éves színész ugyanis már dolgozik – bármilyen hihetetlen – a Rocky sorozat hetedik részén. Stallonet az egész családja óvta a vállalkozástól, ám Sylvester Stallone képtelen elszakadni a számára a sikert meghozó Rocky Balboa alakjától. A sorozat első része ezelőtt 33 évvel készült, és az addig ismeretlen Stalloneból egy csapásra sztár lett. A Rocky első része még három Oscar-díjat is kapott, és a jegyeladási bevételek rekordját is sokáig őrizte. Az 1976-ban készült filmet azóta még öt rész követte, a legutóbbit 2006-ban forgatták, és már akkor is komoly kritikákat kapott az akkor 60 éves színész, hogy elvállalta a boksz hős szerepét. A sorozat hatodik epizódját, a Rocky Balboat akkor befejező filmnek szánták, amely méltó képen zárná le a három évtizeden átívelő sorozatot. Stallona viszont képtelen elszakadni kedvenc – és legtöbb pénzt hozó – figurájától. Bármennyire furcsán is hangzik, már készül a hetedik rész.

Stallonet az egész családja óvta, hogy bohócot csináljon magából, de őt semmi sem érdekli. "Tudom, hogy talán bolondot csinálok magamból, amiért még egy Rockyt bevállaltam hatvan után. Azt is tudom, hogy nagyon sok kritikát fogok kapni. Még a nejem is azt mondta, ne csináljam, mert kínos helyzetbe hozom a gyerekeimet. Én csak annyit mondtam neki, ha nem próbálom meg, nagyon boldogtalan leszek. Tudom hogy röhejes, és mindenki nevetni fog rajtam. Én is nevetni fogok. De tudom azt is, hogy sikeres lesz a film, ha megcsinálom – nem a boksz miatt, hanem miattam” – nyilatkozta a sztár, aki még hatvan felett is, ismerjük el, igen jól tartja magát! Stallone önbizalma persze nem véletlen. A 3 éve bemutatott Rocky Balboa – az első részt nem tekintve – a sorozat legsikeresebb darabja, pedig a színész már akkor is 60 éves volt! Másrészt a sorozat csak a jegyeladásokból több mint 1 milliárd dollárt hozott, és ehhez az utolsó rész 155 millióval járult hozzá. A hetedik – remélhetőleg tényleg befejező epizód szintén Stallone forgatókönyve alapján, az ő főszereplésével, és valószínűleg az ő rendezésében készül majd. Addig is a rajongók – és természetesen a filmet és Stallonet cikizők – már jó előre elkészítették a legújabb rész plakátjait, és sokan már az Arany Málnát is előre kiosztották a színésznek, amelyek gyűjtésében szintén rekord tartó.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3663 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x