Jáksó László utálja az ünnepeket
Címlap / Showbiznisz / Jáksó László utálja az ünnepeket

Jáksó László utálja az ünnepeket

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Antiszociális lenne a műsorvezető, vagy egyszerűen csak elvan egyedül? Jáksó László nemrég arról beszélt, hogy nem szereti az ünneplést, és ha lehet, kimarad minden ilyesmiből. 

Az egykori átverő és jelenlegi rádiós műsorvezető őszintén beszélt arról, hogy Őt nem érdeklik az ünnepek. Jáksó László bevallotta: remekül elvan egyedül is és ha tehetné, akkor semmit sem ünnepelne meg. Gyakran nem megy el a barátai esküvőire, de az is teher számára, ha Őt ünneplik. És hogy mindez miért alakult ki benne? Eláruljuk!

Jáksó nem érti az ünnepi pillanatokat, de még a sajátjait sem. "Remekül meglennék, ha senki sem ünnepelné az én születésnapomat, hiszen én is elfelejtek mindent" – árulta el egy riportban a rádiós és televíziós műsorvezető, aki saját bevallása szerint remekül elvan egyedül is.



"Teljesen érzéketlen vagyok az ünnepekkel és mindenféle hasonló rendezvénnyel kapcsolatban, emiatt időnként megbántok barátokat is"
– meséli Jáksó László, aki gyakran nem megy el a hozzá közel állók esküvőire. "Tök hülye vagyok ezekhez az ünnepekhez, és csak rontom el magam körül a levegőt ha ott vagyok" - tette hozzá a Danubius rádió fenegyereke.

A Heti Hetes műsorvezetője elmondta, hogy valamiért nem érzi át a dolgok jelentőségét eléggé. "Tudom, hogy ebben az egyirányú utcában egyedül én megyek szemben, mert látom, hogy rajtam kívül mindenki szeret ünnepelni. Nyilván nem Ők a hülyék, hanem én vagyok az" - mondta el a NévShowR forgatásán a tabutv.hu videójában Jáksó László, aki többek közt azzal indokolja ezt a fajta defektusát, hogy egyke és antiszociális. És hogy miért lenne el karácsonyfa nélkül a műsorvezető? A videóból kiderül!

Forrás: Tabu Tv

A videót nézd meg itt>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1612 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x