Botrány! Marlon King verekedett!
Címlap / Showbiznisz / Botrány! Marlon King verekedett!

Botrány! Marlon King verekedett!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Fiatal lányra támadt a milliomos sztár egy szórakozóhelyen, amikor visszautasították kéretlen közeledését. Az eset a bíróságon folytatódik, ahol a sportoló tagad, szerinte csak összekeverték valakivel. A megvert lányt a biztonsági őrök mentették meg. 

Marlon King, a Premier Liga 29 éves játékosa, a jamaicai válogatott tagja tavaly télen egy szórakozóhelyen zaklatott több fiatal nőt is, majd egyiküket, aki másodszor utasította vissza erőszakos közeledését, alaposan meg is vert. A Soho Revue Barban szórakozó egyetemista lány barátaival töltötte az estét, ám Marlon King az est folyamán többször is kikezdett vele. Miután több nőnél is kosarat kapott az amúgy három gyerekes családapa, ismét a 20 éves, fiatal lányt próbálta megkörnyékezni, aki egyértelműen visszautasította a sztárt. A feldühödött focista ekkor ordibálni kezdett: „Nem tudod ki vagyok? Egy milliomos!” – és a hajánál fogva rángatta áldozatát, aki annyira megütött, hogy még az orra is eltört. A dulakodásnak a biztonsági őrök vetettek véget, akik leszedték a lányról az őrjöngő sportolót, és kirakták a bárból. A lány sérüléseit barátai fényképezték le a mobiljukkal: monokli, törött orr, felrepedt ajkak…

A sértett azonnal feljelentést tett, a per egy éve zajlik. Marlon King tagad, szerinte a lány összekeverte valakivel. Legutóbb annyit elismert, hogy azon az éjszakán ő is a kérdéses bárban tartózkodott, de tagadja az erőszakot, a zaklatást, és, hogy bármi köze lenne a megvert lányhoz. Marlon szerint csak összekeverik valakivel, ami azért elég furcsa eset lenne. A bár személyzete is egyértelműen azonosította a sztárt, és elmondták, hogy össze sem lehetett volna téveszteni, mert egyedül ő viselt aznap este fekete sapkát. „Láttam, hogy a lány visszautasít téged. Nem ismert, nem tudta ki vagy, és nem érdekelte sem a pénzed, sem az, hogy kinek képzeled magad.” – mondta a bíróságon a pultos. A Marlont kikísérő biztonságiak is jól ismerik a milliomos focistát. A szemtanúk elmondása alapján Marlon drog vagy alkohol befolyása alatt állhatott, ezt a sportoló szintén tagadja. „Soha nem volt közöm drogokhoz, és aznap este nem ittam” – mondta a meghallgatáson. A tárgyalás még folyik, ahová a milliomos sportolót felesége, Julie is elkísérte. Ítélet a mai napon várható.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1107 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x