Kínos vallomás Agassi életrajzában
Címlap / Showbiznisz / Kínos vallomás Agassi életrajzában

Kínos vallomás Agassi életrajzában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

Újabb világsztár, aki kiadja önéletrajzát. Andre Agassi, az egykori teniszcsillag most éppen könyvírással keres milliókat, ha már a sportpályán át kellett adnia a helyét a fiatalabbaknak. Az írás számos kényes témát érint, és Agassi őszintén vall drogos múltjáról is, és arról, hogyan úszta meg karrierje csorbulása nélkül. 

Megbánta, hogy kipróbálta, és egy életre letett a drogokról. Új önéletrajzi könyvében Andre Agassi beismerte, hogy korábban kipróbálta a kristálymetadont. Az Open (Nyílt) című, hamarosan megjelenő könyvben a jelenleg 39 éves amerikai leírja, hogy asszisztense révén ismerkedett meg a metamfetamin-származékkal. "Kiöntött egy keveset a dohányzóasztalra, én pedig felszippantottam. A heverőn hátradőlve rögtön megbántam az egészet, de aztán olyan eufória tört rám, amely minden negatív gondolatot kisöpört a fejemből. Soha nem éreztem ennyire élettelinek, energikusnak magam. A pincétől a padlásig kitakarítottam a házat, leporoltam a bútorokat, megcsináltam az ágyakat." - írja könyvében a legendás sportoló.

Később a nyolc Grand Slam-trófeával büszkélkedő Agassi a New York-i repülőtéren értesült róla, hogy pozitív lett a doppingtesztje. Elmondása szerint olyan volt, mintha halálos betegségéről szerzett volna tudomást, ezért azt hazudta a férfi versenyeket szervező ATP-nek írt levelében, hogy véletlenül beleivott asszisztensének "feljavított" italába. "Szégyelltem magam, és megfogadtam, hogy ezzel vége a történetnek. Szerencsére az ATP szemet hunyt a dolog felett" - írja könyvében. Agassinak szerencséje volt, az este sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Az azért elismerésre méltó, hogy, ha ennyi év után is, de nyíltan – ahogy a könyv címe is mutatja – beismeri egykori ballépését.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1590 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x