Bomba üzlet: Jacko jobban keres holtan, mint élve - kinek éri...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bomba üzlet: Jacko jobban keres holtan, mint élve - kinek éri ez meg?

Bomba üzlet: Jacko jobban keres holtan, mint élve - kinek éri ez meg?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-19

Korábban vészesen apadó vagyona most ellenkező előjelet vett fel: rohamosan nő. Michael Jackson halála óta a legnagyobb bombaüzlet, többet és gyorsabban keres, mint életében bármikor. 

Michael Jackson alig négy hónap alatt 90 millió dollárt keresett, most pedig múlt héten bemutatott This Is It című filmje hozott potom 101 milliót 5 nap alatt. A Columbia Pictures a szép eredmény láttán úgy döntött, hogy meghosszabbítja a vetítési időt, vagyis az előzetesen eltervezett két hét helyett egészen november végéig látható lesz a film az észak-amerikai mozikban. Rory Bruer, a Columbia Pictures-t tulajdonló Sony egyik munkatársa szerint valószínűleg az a siker titka, hogy az énekest mindenki szereti, függetlenül attól, hogy melyik kontinensről van szó. Vélhetően más országokban is meghosszabbítják még a dokumentumfilm vetítési idejét. Van, ahol egy héttel, van, ahol három héttel tovább marad a mozik műsorán a This Is It.

Az elsöprő sikert sajnos a világhírű énekes már nem élhette meg, persze ha életben marad, akkor meg nem lenne ennyire sikeres – bár, ki tudja? Michael Jackson éppen a nagy visszatérésre készült egy 50 előadásból álló koncertsorozattal, amire elővételben egy hét alatt elfogyott az összes jegy. Nem is véletlen, hogy a sztár meggyilkolásával gyanúsított orvost a pletykák szerint a szervez cég bérelte fel, hiszen így se koncert, se fizetés – mindezt azonban még senki sem bizonyította. Tény ellenben, hogy Jacko halála a jelenlegi legnagyobb bombaüzlet, és akkor hol vannak még a közel jövőben megjelenő életrajzi regények, a család önéletrajzai, a több száz kiadatlan felvétel és a Jacko relikviák? Ahogy Diana hercegnő esetében is, a híresség halála hozta a legtöbbet a konyhára – más kérdés, kiére?

Michael Jackson 
 
[ 4854 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x