Klinikán a sztárok!
Címlap / Showbiznisz / Klinikán a sztárok!

Klinikán a sztárok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

A december 1-én induló, és egész hónapban tartó adománygyűjtő akció csúcspontja a két napos élő adás, ahol sztárok gyűjtenek a Tűzoltó utcai gyermekklinikának. A zenei élet csillagai és a VIVA műsorvezetői idén is ellátogattak a kórház kis betegeihez, hogy énekkel, tánccal és mesékkel vidítsák fel őket. 

Nagy örömmel fogadta a Tűzoltó utcai klinika a segítőkész zenészeket: Fekete Dávid, Király Viktor, Lola, LL Junior, AFC Tomi, Groovehouse Judy és SP egy egész délutánon át szórakoztatták a beteg gyerekeket, akik mosolyukkal viszonozták a srácok rögtönzött mini koncertjét, LL Junior meséjét, a sok autogrammot, pacsit és nevetést.


A VIVA műsorvezetői, Ada, Ben és Zola elérzékenyültek a sok kedvességtől, amit a piciktől kaptak. „Minden évben megindító élmény ellátogatni ide, és külön öröm, hogy tavalyi rekordbevételből egy betegségeket diagnosztizáló monitort vásárolhatott a kórház, ami nagymértékben megkönnyíti a gyerekek gyógyítását. A 2008-as műsor életem egyik legizgalmasabb hétvégéjeként él bennem, fantasztikus volt látni, ahogy az adományszámláló egyre nagyobb összeget mutat. Remélem idén még a tavalyi összeget is sikerül túllépni” - mondta Ben, a VIVA műsorvezetője.


A VIVA Teleton hétvégéje december 19-én és 20-án, élő adásban zajlik majd. Az adománygyűjtő műsor alatt folyamatosan lehet telefonálni, és az emelt díjas hívásokból befolyt összeggel a VIVA a Tűzoltó utcai gyermekklinika betegeit segíti.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6158 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x