Szerednyei Béla leszólta a divatbemutatót
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szerednyei Béla leszólta a divatbemutatót

Szerednyei Béla leszólta a divatbemutatót

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

A színésszel egy nagyszabású divatbemutatón találkoztunk, amit Ő finoman szólva sem talált annak. Azt mondta, hogy ilyen ruhákat a színházi büfében szokott látni és a modelleket is furának találta. 

 

Rendezvénynaptár
Szerednyei szerint mindegyik lány érdekesen járt, érdekes volt az arca és csak egy mosolygott mind közül. Az alkalmi kritikus egyébként saját bevallása szerint sem követi a divatot és alsó-közép osztálybélinek tartja az öltözködését.

Szerednyei már 1981 óta a Madách Színház tagja, az F&F divatbemutatójára is a színház sajtósa küldte, de talán már rég meg is bánta ezt a döntést. "Tulajdonképpen ez egy olyan ruhakollekció volt, ami szerintem mindennapos. Én ilyeneket a büfében szoktam látni nálunk a színházban" - meséli a tabutv.hu riporterének Szerednyei Béla, aki úgy érzi, hogy nem csak a ruhákkal volt gond.

"A lányok furcsák. Érdekesen járnak, érdekes arcuk van és csak egy mosolygott a sok közülük, akit szerettem is ezért, de a többit nem szerettem" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában a színész, aki a saját öltözködésében már nem annyira magabiztos: azt veszi fel, ami épp a keze ügyébe kerül. Szerednyei Béla saját bevallása szerint stílusa az alsó-közép osztálybéli sportos elegancia. 
 
[ 1730 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x