HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Showbiznisz / Harrison Ford balesete

Harrison Ford balesete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

A 60 éves Harrison Ford egy nagy sebességgel végrehajtott kaszkadőrmutatvány közben balesetet szenvedett, új filmjének (Hollywood Homicide) forgatása közben.  

 

Rendezvénynaptár
A 60 éves Harrison Ford egy nagy sebességgel végrehajtott kaszkadőrmutatvány közben balesetet szenvedett, új filmjének (Hollywood Homicide) forgatása közben. Az autót, amiben ült, színésztársa, Josh Hartnett vezette, mikor a gépjármű kontrollálhatatlanná vált és beleütközött egy falba. Szerencsére, egyik színész sem sérült meg komolyabban. A baleset akkor történt, amikor Harrisonnak és Joshnak, akik detektívet alakítanak a filmben, a sztori szerint egy gyilkos rappert kellett követni egy üldözési jelenetben.
Egy forrás szerint ezt a kaszkadőrjelenetet hivatásos kaszkadőröknek kellett volna végrehajtani. Ennek ellenére Harrison Ford, mint mindig, ragaszkodott hozzá, hogy minden kaszkadőrjelenetet ő hajtson végre és ezért színésztársa, Josh sem akart kimaradni. „Josh megzavarodott és ahelyett, hogy végighajtott volna egy utcán, egyenesen beleszaladt egy falba. Mindenki halálra rémült és rohant az autóhoz, hogy kimentse őket. Harrison nyugodt maradt és egyedül kiszállt, de Josht jobban megrázta az incidens. Mindkettőnek dudor keletkezett a fején, izmaik és a hátuk megrándult. Ennél sokkal nagyobb pechjük is lehetett volna.”
Harrison menedzsere megerősítette a balesetet, de azt mondta: „Ford nem sérült meg – jól van”.

 
 
[1325]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x