Megalakult a Mágusszék
Címlap / Showbiznisz / Megalakult a Mágusszék

Megalakult a Mágusszék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Megalakult a Mágusszék szövetség, amelynek célja a megélhetési mágusok, a kóklerek, sarlatánok kiszűrése a magyar ezoterikus életből. Mindazoké, akik hamis tudásra és önhatalmúlag osztogatott, nem valós tudáson alapuló címekre hivatkozva tevékenykednek.  

Megalakult a Mágusszék szövetség, amelynek célja a megélhetési mágusok, a kóklerek, sarlatánok kiszűrése a magyar ezoterikus életből. Mindazok kiszűrése a célja, akik visszaélve a rászorulók jóhiszeműségével hamis tudásra és önhatalmúlag osztogatott, nem valós tudáson alapuó címekre hivatkozva tevékenykednek.

Az ezoterikus világnak is megvannak a maga hagyományai, kialakult rendszerek alapján működő szabályai, írottak és íratlanok egyaránt. Igaz, ezek néha igen szerteágazóak, néha ellentmondásosak, ámde létezik alapkódex, melyben etikai, erkölcsi és szakmai követelmények vannak.

Manapság az ezotériához nem értő emberek vesznek fel és használnak olyan ezoterikus-mágikus definiciókat, melynek nagy valószínűséggel nem birtokosai. (példák: mestermágus, boszorkánynagymester, mesterjós stb.) Ezek a címek és titulusok eddig semmilyen szinten nem voltak ellenőrizve. Manapság bárki felveheti-használhatja akár nyilvánosan is ezeket az ezoterikus-mágikus címeket és megnevezéseket, a legtöbb esetben valós tudás, és képesség nélkül. Ebből fakadóan nyilvános szereplésük és munkásságuk rossz, hazug képet fest arról az ezoterikus közegről, amelynek állítólag szereplői.

Ez a folyamat indított el végül egy mozgalmat, az ezoterikus-mágikus világban. Így, és ezért jött létre az a szövetség, amelynek elsődleges feladata egy megtisztulási folyamat beindítása, levezetése és folyamatos kontrollálása. Célja, hogy a megélhetési mágusokat, a kóklereket, a sarlatánokat kiszűrjék a magyar ezoterikus életből. Mindazokat, akik visszaélve a rászorulók jóhiszeműségével hamis tudásra és önhatalmúlag osztogatott, nem valós tudáson alapuó címekre hivatkozva tevékenykednek.

A Mágusszék honlapja bővebb információkkal és folyamatos tájékoztatással a www.magusszek.tk oldalon érhető el.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x