Ártatlanul ült Teddy, Bea asszony pánikbeteg lett
Címlap / Showbiznisz / Ártatlanul ült Teddy, Bea asszony pánikbeteg lett

Ártatlanul ült Teddy, Bea asszony pánikbeteg lett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Előhúzta a zsebéből baracskai szabadulása pillanatában az adu ászt Farkasházy Tivadar: egy csekkel bizonyította, már fél évvel ezelőtt befizette a rá kiszabott büntetést. A Győzike show forgatása és a salgótarjániak támadásai teljesen kikészítették a showman feleségét. 

Teddy az önként vállalt rabságért a rendőrséget okolja. Közlekedési vétségért kapott pénzbüntetést, amit a hatóság szerint nem fizetett be, ezért kellett bevonulnia Baracskára. Ám fél évvel ezelőtt már befizette a Fővárosi Közterület-felügyeletnek a rá kiszabott, ötezer forintos büntetést. - Elismerem, hogy én is hibáztam, de a hatóságok is jobban tennék, ha előbb kérdeznének, és csak azután küldenék dutyiba az embereket - mondta Farkasházy a Blikknek.
  
Bea asszony már orvosi kezelés alatt áll. Állapota olyan súlyos, hogy leállt a forgatás, és a műsor folytatása is veszélybe került. - Azon kaptam magam, hogy nagyon agresszív lettem – mondta Bea a Színes Bulvár Lapnak. – Hol fázom, hol kiver a víz, nem kapok levegőt és szorít a szívem.
 
Állatkínzás vétsége miatt indítanak eljárást egy sombereki férfi ellen. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta a Népszabadságnak: a sombereki férfi hétfő este lapáttal agyonverte a szomszédja négyéves palotapincsijét, mert az átszökött az ő udvarába.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1112 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x