Kontroll-kontroll a Deák téren
Címlap / Showbiznisz / Kontroll-kontroll a Deák téren

Kontroll-kontroll a Deák téren

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Április 1-je alkalmából a Kontroll című film szereplői kérték felmutatásra a jegyeket és bérleteket a Deák téri metróállomáson - a becsületes utazók megkapták a "Tökéletes utas" címet, a bliccelők pedig kivételesen megúszták az ellenőrzést. 

A nagy sikert aratott filmben Mucsi Zoltán, Pindroch Csaba, Badár Sándor, Nagy Zsolt és Csányi Sándor Professzort, Mukit, Lecsót, Tibit és Bulcsút, egy metróellenőr csapat tagjait alakították. A BKV Zrt. felkérésére vasárnap újra karszalagot húztak és emléklappal jutalmazták az érvényes jegyet vagy bérletet felmutató utasokat.

Sok mozirajongó gyűlt össze, hogy minden színésztől begyűjtse a dedikált lapocskákat. Amikor az autogramvadászat és fényképezkedés miatt torlódás alakult ki a mozgólépcsők körül, Antal Attila, a BKV Zrt. vezérigazgatója és kollegái terelgették az utasokat, hogy mindenki épségben megússza az ellenőrzést, amelyen április 1-jére tekintettel senkit nem büntettek meg.

Az akcióban részt vett Hagyó Miklós (MSZP) városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes is. A várospolitikus az MTI-nek elmondta: szeretnék közelebb vinni az ellenőr személyét az utazóközönséghez, hogy a színvonalas közösségi közlekedés és a fizető utasok védelme érdekében közös erővel szorítsák vissza a bliccelést.

Szakértői mérések alapján legalább húsz százalékra tehető az érvényes jegy vagy bérlet nélkül utazók aránya, a vállalat ezért március elejétől minden eddiginél szigorúbban lép fel a bliccelők ellen. Hagyó Miklós elmondta: a becsületes utazók "nagyon jól fogadták" a fokozott ellenőrzést, amelynek hatására a metrón már naponta "32-36 ezerrel többen vesznek szakasz-, vagy vonaljegyet."

(MTI)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x