Bíróság elé kell állnia Sas Józsefnek, Jakupcsek legyőzte...
Címlap / Showbiznisz / Bíróság elé kell állnia Sas Józsefnek, Jakupcsek legyőzte Liptait

Bíróság elé kell állnia Sas Józsefnek, Jakupcsek legyőzte Liptait

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

A Mikroszkóp Színpad igazgatója adó- és tb-csalás vádjával áll bíróság elé. Jakupcsek Gabriellát követelik a nézők a Szulák show megüresedett székébe, miután Szulák Andrea születendő babája miatt hétfőn elbúcsúzott a képernyőtől. 

Lassan két év telt el azóta, hogy a neves humorista, Sas József ellen adócsalás, tb-csalás és magánokirat-hamisítás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség. Azóta a Blikk szerint az ügy volt a Fővárosi és a Fejér Megyei Bíróságon, sőt megfordult az ítélőtáblán is úgy, hogy egyetlen tárgyalást sem tűztek még ki. A vád szerint Sas még 1997-ben színlelt megállapodást kötött egy vállalkozóval, hogy kikerülje az adófizetési kötelezettségét.

A Színes Bulvár Lap internetes szavazásán Jakupcsek Gabriella Liptai Claudiát ütötte ki a nyeregből , de akárki is lesz a befutó, az új műsor teljesen más lesz, mint a bejáratott show. – Nagyon megtiszetelő, de én ezen még nem is gondolkoztam. Nekem a Szulák show még mindig Andi műsora - mondta erről a műsorvezetőnő.

Az idén is két svájci város – Zürich és Genf – vezeti az átfogó életminőségi ranglistát, amelyet a Mercer Consulting évente tesz közzé, egy külön egészségügyi és köztisztasági rangsor kíséretében. Az átfogó életminőségi mutatók alapján Budapest kevéssel lemaradva Prága mögött áll az első és a második harmad határán a 215-ös listán. Meglepő, hogy a közegészségügyi és köztisztasági viszonyokban több hellyel megelőzi fővárosunkat például Panama City, Tunisz, Montevideo és Buenos Aires, illetve Puerto Rico és Mauritius - olvasható a VG-ben.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 746 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x