Réka négymilliós órát vett Schobert Norbinak, elgázolták...
Címlap / Showbiznisz / Réka négymilliós órát vett Schobert Norbinak, elgázolták Tornóczky Anitát

Réka négymilliós órát vett Schobert Norbinak, elgázolták Tornóczky Anitát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

Férje legszűkebb baráti körével szövetkezve szervezte meg Rubint Réka a fitneszguru szülinapi buliját. A műsorvezetőnőt pedig nyílt lábszártöréssel szállították kórházba a mentők. 

"Azért korcsolyáztam három hónapon át, hogy meg tudjam venni neked ezt az órát. És arra kérlek, addig viseld, amíg a szerelmed tart irántam!” - mondta Rubint Réka férjének, Norbinak hétfő este az általa rendezett születésnapi bulin. A Blikk úgy tudja, hogy egy ilyen karóra négymillió forintot ér.
  
Elgázolta egy autó Tornóczki Anitát. A volt kormányfő, Medgyessy Péter fogadott lánya tegnap délután a Lehel út és a Csángó út kereszteződésében segédmotorjával szabályosan közlekedett, amikor egy Renault nekihajtott. - Majdnem elájultam, amikor megláttam Anita vérben úszó, nyílt lábszártörését: borzasztó látvány volt – mondta a Színes Bulvár Lapnak Hajdú Péter.

A Labancz Anna-gyilkosság című könyv írója ellen indított eljárást Lázár József, akit a szerző a kötetében a tett elkövetésével megvádolt. A nyugdíjas gépészmérnök elérte, hogy bezúzzák a könyveket, a tegnapi tárgyalás alapján azonban úgy tűnik, a nyolcmilliós fájdalomdíjra nem számíthat. Asperján György (József Attila- díjas író, egykori rádiós) tizenhat évig kutatott, mígnem tavaly májusban kiadta a könyvét arról, hogy szerinte miként és miért ölte meg Labancz Annát az akkoriban végzett mérnök, Lázár József - olvasható a Népszabadságban.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2050 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x