Bizonyít az útlevél: Kamarás Zalán apja nevét viseli, milliomos...
Címlap / Showbiznisz / Bizonyít az útlevél: Kamarás Zalán apja nevét viseli, milliomos csemete vitte halálba a fiúkat Törtelen

Bizonyít az útlevél: Kamarás Zalán apja nevét viseli, milliomos csemete vitte halálba a fiúkat Törtelen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A kis Kamarás Zalán Iván hivatalosan is viseli a Kamarás vezetéknevet. Nyolc légzsák sem tudta megmenteni három törteli fiatalember életét, egyikük sem kötötte be a biztonsági övet. 

Ügyvédi felszólítást küldött a Blikknek Kamarás Iván. Azt várja, hogy a lap címoldalon cáfolja meg korábbi címlapját. Helyreigazítást vár, mert szerinte nem felel meg a valóságnak, hogy nevére írták a kisfiút. Mindeközben Zalán édesanyja a gyerek útlevelelével igazolja, hogy bizony a Kamarás nevet viseli a hivatalos okiratban.
   
200 kilométeres sebességgel hajtott a ceglédi M. Tamás három barátjával Törtel főutcáján, amikor Tamás elvesztette az uralmát a születésnapjára szüleitől kapott Audi A6-os felett. A 18 millió forintos autóból négyük közül egyedül A. Albert szállt ki élve. Hárman azonnal a helyszínen meghaltak. A Színes Bulvár Lap szerint nem tudtak ellenállni a kísértésnek, hogy kipróbálják mennyi az Audi végsebessége.

Szoborlopási rekordnap volt a tegnapi Budapesten: péntekre virradóan három életnagyságú bronzszobrot loptak el a Gellért-hegyen, egyet megrongáltak a Parlamentnél, egyet pedig ledöntöttek a II. kerületben - tudta meg a Népszabadság. A lopásból származó kár 30 millió forintra tehető. A budavári önkormányzat egymillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1890 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x