Gönczi párja váltja Szulák Andit? Kitört a popháború!
Címlap / Showbiznisz / Gönczi párja váltja Szulák Andit? Kitört a popháború!

Gönczi párja váltja Szulák Andit? Kitört a popháború!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

Háziasszony nélkül maradt az Activity, most zajlik a válógatás. Halál "gagyinak" és "köcsögnek" nevezte a Tankcsapda gitárosa az egyre sikeresebb fiúcsapatot, a No, Thanx formációt. 

A TV2 közkedvelt játékának eddig Szulák Andrea volt a műsorvezetôje, ám ő mostanában minden percét kislányának akarja szentelni. A műsor készítôi még nem hoztak végleges döntést, ki vegye át Andrea helyét, de annyit elárultak, hogy egy teljesen új és ismeretlen jelentkező a legesélyesebb. A Bors szerint a műsorvezető válogatáson feltűnt Gönczi Gábor menyasszonya, Tatár Csilla is, aki be is került a legjobb hat jelentkező közé.

A Tankcsapda zenésze a VIVA Comet-díj-átadó után odalépett a fiatal csapat tagjához, Dávidhoz, aki éppen interjút adott, és vulgáris stílusban beszólt az együttesnek. Az igencsak meglepődött Dávid meg sem szólalt. Utólag elmondta a Blikknek, hogy nem látta értelmét vitába szállni a szerinte ittas gitárossal.
 
Nem tudta megtartani koncertjét a vasi megyeszékhely főterén a Savaria Szimfonikus Zenekar péntek este nyolc órakor, mert a pódium mögött motorbőgetéssel zajlott a Szombathely-rali rajtja. A Népszabadság szerint a négyszáz szombathelyi zenekedvelő csalódottan vette tudomásul, hogy a koncert elmarad.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 998 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x