Szulák és Liptai párharcba kezd, szavazási botrány A Társulatban...
Címlap / Showbiznisz / Szulák és Liptai párharcba kezd, szavazási botrány A Társulatban

Szulák és Liptai párharcba kezd, szavazási botrány A Társulatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Két csinos nő, két lehengerlő egyéniség, és két, egymáshoz nagyon hasonló beszélgetés műsor - hamarosan egymásnak feszül Liptai Claudia és Szulák Andrea. Egy technikai malőr miatt kis híján kiesett A Társulat egyik legesélyesebb versenyzője a második döntőben. 

Liptai Claudia könnyed és pikáns, Szulák Andrea komoly és hitelesebb, véli a pszichológus. Márciustól kiderül, a nézők melyiküket akarják: Szulák új beszélgetőshow-val jelentkezik, de másik csatornán. Andrea új, beszélgetős show-műsora a Magyar Televízión kerül adásba. Szulák újra hazánk hírességeit kérdezi, dacára annak, hogy korábban azt nyilatkozta: utál mások magánéletében turkálni - írja a Bors.

Tóth Attilát, az egekig magasztalta A Társulat zsűrije, s a végső értékelésükkor is az első helyre tették. Annál nagyobb volt a döbbenet, amikor a közönség szavazatai alapján a kiesőhelyre került. Kiderült, baj van a szavazatszámlálással. Több versenyző is akadt, akire hiába küldtek voksot, az egy másik döntős nevére érkezett - olvasható a Blikkben.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 712 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x