Liptai kórházba került, Geszti Péter új zenekart alapít...
Címlap / Showbiznisz / Liptai kórházba került, Geszti Péter új zenekart alapít

Liptai kórházba került, Geszti Péter új zenekart alapít

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Ételmérgezés miatt lett rosszul a TV2 műsorvezetője. Geszti Péter ismét a közönség és a slágerlisták meghódítására készül: egy teljesen új zenei stílusú együttest álmodott meg. 

Súlyos állapotban került kórházba a hét végén Liptai Claudia. A Mokka műsorvezetőnője napok óta rosszul érezte magát, de szombatra annyit romlott az állapota, hogy férje, Gesztesi Károly jobbnak látta, ha kórházba viszi. Nagyon jól tette, hiszen párját azonnal infúzióra kötötték, és bent is tartották - olvasható a Blikkben.

Geszti Péter visszatér a színpadra. A Bors szerint a sokoldalú szövegíró-reklámszakember új zenekart alapít, amivel minden bizonnyal megismételi majd a Rapülők-kel és a Jazz+Azzal elért óriási sikereket.

Egy a magyar bírósági iratok közül nemrég előkerült hivatalos ügyvédi meghatalmazás szerint 2006 februárjában járt Magyarországon az ír gázolóként elhíresült Ciarán Tobin. Ha ez igaz, Magyarország erre hivatkozva ismét kérheti a férfi kiadatását vagy azt, hogy hazájában zárják börtönbe két gyermek halálra gázolásáért - olvasható a Népszabadságban.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 918 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x