Kirabolták Csányi Sándort! Anettka miatt üldözik Rezső...
Címlap / Showbiznisz / Kirabolták Csányi Sándort! Anettka miatt üldözik Rezső lányát?

Kirabolták Csányi Sándort! Anettka miatt üldözik Rezső lányát?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Fegyveresek támadtak Csányiékra Afrikában. Belebetegedett édesapja elvesztésébe Anettka elhunyt férjének egyetlen kislánya, s a megpróbáltatásoknak pedig még nincs vége. 

Halálfélelme volt Csányi Sándornak és Jaksity Katának utazásuk során. A színész és a műsorvezető két hétig utazgatott a kontinensen, ahol adományokkal támogatták a Magyarországon tartózkodó szomáliai menekültek kinti családtagjait. Arra azonban ők sem számítottak, hogy éppen abban az országban támadják meg őket, ahová segíteni mentek. – A nairobi nyomornegyedbe tartottunk. Már az elején ijesztő volt a helyzet, hiszen az utcán sétáló fiatalok és emberek vállán több volt a fegyver, mint a lábukon a cipő. Alig telt el néhány perc, amikor három gépfegyveres férfi támadt ránk - mesélte a Blikknek Csányi Sándor.

– Amióta Rezső meghalt, feje tetejére állt a világ – mondja a Borsnak Eperke édesanyja, Szalay Kriszta. – Megromlott a kapcsolatunk Anettkával, és mióta erről nyilvánosan is beszéltünk, rengeteg támadásnak vagyunk kitéve. Pedig azelőtt sosem beszéltünk róla.

Budapesten veszett nyoma a gyilkosnak? Többször kitüntették, bőkezűen megjutalmazták anno Bulgáriában Francesco Giullinót, aki a hatóságok feltételezése szerint 30 évvel ez előtt Londonban meggyilkolta Georgi Markov bolgár ellenzéki írót. A hatóságok elől menekülő férfi Magyarországra utazott, ahol nyoma veszett - olvasható a Népszabadságban.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 581 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x