Friderikusz is megasztáros lesz! Csányi Sándor visszament...
Címlap / Showbiznisz / Friderikusz is megasztáros lesz! Csányi Sándor visszament a feleségéhez?

Friderikusz is megasztáros lesz! Csányi Sándor visszament a feleségéhez?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Friderikusz Sándoré a negyedik szék a Megasztár 4. zsűrijében! Csányi Sándor néhány hónapja szakított Erdélyi Tímeával. 

A Blikk információi szerint a TV2 hosszú egyeztetés után állapodott meg az utóbbi években közéleti műsorokat készítő televízióssal, akinek legutóbb az ATV-n ment a Friderikusz most című műsora, s nyáron bontották fel a szerződését. Friderikusz Sándor elmondta: a Megasztárt tartja az egyetlen értékes produkciónak a mai magyar kereskedelmi televíziózásban. 
 
Színházi berkekben az hír járja, hogy kétéves különélés után újra szorosabb a kapcsolat a Kontroll című film sztárja és egyre ismertebb hitvese, Pokorny Lia között. A színészpárt a vélekedések szerint nemcsak a közös gyermekük iránti felelősség fűzi ismét egybe - olvasható a Borsban.
  
A soproni taxisgyilkosság kezdeményezője és felbujtója, nem pedig a ravaszt meghúzó féltestvére kapta a súlyosabb büntetést előre kitervelten, nyereségvágyból, közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett emberölés miatt tegnap a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróságon. Őt életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték, legkorábban 30 évi szabadságvesztés letöltése után bocsátható feltételes szabadságra - írja a Népszabadság
 
Koltai Róbert már a következő nyárra készül, amikor új, lírai komédiáját kezdi forgatni. - Azt, hogy konkrétan miről fog szólni, egyelőre babonából nem szeretném elárulni, de az már biztos, hogy 80 százalékát külföldön vesszük fel - mesélte a Reggelnek.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 746 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x