Valóságshow-t indít Majka, Fekete Dávid nem kell a lemezkiadóknak...
Címlap / Showbiznisz / Valóságshow-t indít Majka, Fekete Dávid nem kell a lemezkiadóknak

Valóságshow-t indít Majka, Fekete Dávid nem kell a lemezkiadóknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Megmutatja Majka, hogy ha televíziós képernyősként egyelőre nem, akkor más produkcióval sikerül megvetnie a lábát a hírességek táborában! Dávidra rájár a rúd. 

Az ózdi rappernek lejárt a szerződése a Viasat televíziós csatornánál, és egyelőre nem nem terveznek olyan új műsort indítani, amelyhez adhatná az arcát. Majka azonban nem aggódik. – Jelenleg egy internetes valóságshow munkálatain dolgozom. A magyarországi reality show-műsorokkal ellentétben ebben a műsorban ismert emberek hétköznapjaiba kukkanthatnak majd be a kíváncsiskodók, akik az interneten pár kattintással elérhetik a villaszobákat, valamint egyszerűen váltogathatják majd a kameraállásokat - mesélte a Blikknek. 
 
Nem elég, hogy a tehetségkutató döntőjében Fekete Dávid alulmaradt, de úgy tűnik a zeneipar sem kíváncsi rá. Azt mondják, musicalénekesekkel tele van a padlás, még a korábban kiesetteknek is inkább ajánlanak szerződést - írja a Bors.
 
Ostoba színészjelöltet játszik Csányi Sándor a Kaméleonban, Goda Krisztina (Csak szex és más semmi, Szabadság, szerelem) rendező harmadik mozifilmjében, amelyet nemrég mutatták be. – Torsa Márk egy nárcisztikus, önjelölt színész, ostoba kis pali, akit – hibái ellenére – azért könnyen megkedvel a közönség. Jelleme egyrészt kritika a mai hazai "sztárkultusz" felé, ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy mindenkiben élnek rossz tulajdonságok - magyarázta Csányi Sándor a kecskeméti bemutató előtt a Reggelnek.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 772 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x