Ördög Nórát megcsalták
Címlap / Showbiznisz / Ördög Nórát megcsalták

Ördög Nórát megcsalták

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

Ördög Nóra nem bocsát meg, vége a házasságnak! Az RTL Klub csinos műsorvezetője Nánási Pál fotóssal vigasztalódik és Amerikában várja a botrány csitulását. 

Ördög Nóra hét év együttélés és négy hónap házasság után külön utakon folytatja életét férjétől. A hír a közeli hozzátartozókat is megdöbbentette. Ám Nóra nagymamája elárulta a Blikknek: úgy tudja, hogy Rubint Kristóf hűtlensége okozta a problémákat a friss házasok között. Ráadásul Nóri egyik régi, jó barátnője a harmadik fél.
 
A Bors újabb részleteket tudott meg Ördög Nóra és Nánási Pál mindent elsöprő szerelméről. Eszerint a műsorvezető és a fényképész szeme már a Playboy fotózás előtt megakadt egymáson. Nánási Pál készítette ugyanis a képet a Szombat esti láz óriásplakátjához, de az izzó szenvedélyek csak később lobbantak lángra, miután Nóra és Kristóf elhidegültek egymástól. 
 
A BRFK tavaszra várja az első vendégnyomozókat Kínából. Jogilag akár már öt éve kérhetné a magyar rendőrség kínai kollégái segítségét a kínai kolónia tagjainak sérelmére vagy az általuk elkövetett bűntények felderítéséhez. Bár Magyarországon több, kínai áldozatokat követelő gyilkosság vár évek óta megoldásra, a rendőrség nem élt ezzel a lehetőséggel - írja a Népszabadság
 
Nem akar több hülyeséget elvállalni. Ezt mondta Sváby András, amikor a Reggel megkérdezte, nem hiányzik-e neki a televíziózás. Az egykori műsorvezető azt is elárulta, miért nem írja meg elképesztő tévés élményeit. Mint mondta, nem látja értelmét, hogy ne az igazat írja, ha viszont mindent kiteregetne, amit tud, azzal sokakat megsértene, olyanokat is, akiket nem akar. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1981 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x