Bezár a Csillagvirág Klinika? Elvették Medveczky milliós...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bezár a Csillagvirág Klinika? Elvették Medveczky milliós gázsiját!

Bezár a Csillagvirág Klinika? Elvették Medveczky milliós gázsiját!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A nehéz pénzügyi helyzetre és gazdasági válságra hivatkozva a tv2 már novemberben elkezdte a leépítést és mostanra veszélybe került Jóban Rosszban sorozat is. Éles nyelve miatt a táncműsor utolsó három adásának honoráriumát bukta el a neves revüsztár. 


Rendezvénynaptár
A Blikk úgy tudja, a leépítés érinti a csatorna saját gyártású produkcióját, a Jóban Rosszbant is, ahol jelentős változásokra készülnek. A legfontosabb, hogy csökkentik a majd ötvenfős szereplőgárdát. A színészek és a stábtagok szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a gazdasági válság mellett a folyamatosan csökkenő nézettségi adatok miatt bezárják a Csillagvirág Klinikát. 
 
Az RTL Klub a szerződés hibás teljesítésére hivatkozva vonta meg pénzt, ami fájdalmasan érintheti a néha filléres gondokkal küszködő Medveczky Ilonát. Karácsony előtt egy nappal értesítette a vsatorna Ilonát a példátlan döntésról - írja a Bors.
 
Január első napjától akár üzletrészt vagy akár ingatlant is vehetünk internetes árverésen. Elektronikus aukcióra a százezer forint becsértéket elérő ingóságok kerülhetnek. Az ehhez szükséges platformot a Magyar Bírósági Végrehajtók Kamarája működteti. A honlapon olvasható egyebek mellett a legalacsonyabb vételár, az előleg összege és az árverés időtartama is, az árverések tételeiről pedig digitális fotók is megtekinthetők - olvasható a Reggelben. 
  
 
[ 1009 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x