BB Évit gyámság alá helyezték, megműtötték Bajor Imrét...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / BB Évit gyámság alá helyezték, megműtötték Bajor Imrét

BB Évit gyámság alá helyezték, megműtötték Bajor Imrét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Az egykori Big Brother-győztes elmehet bevásárolni vagy sétálni, de hivatalos ügyeit nem intézheti önállóan. Kellemetlen balesetet szenvedett tegnap délután Bajor Imre.  

 

Rendezvénynaptár
Párkányi Évi egykori Big Brother-győztes gyámja nélkül már a hivatalos ügyeit sem intézheti egyedül! Legalábbis addig, míg állapotában gyógyulás nem következik be, tegnap ugyanis a Kaposvári Városi Bíróság korlátozottan cselekvőképessé nyilvánította. A tárgyalás alig néhány percig tartott csupán, hiszen valamennyi hivatalos irat és szakértői vélemény rendelkezésre állt a döntéshozatalhoz. BB Évit nagyon megviselte a bíróság döntése - írja a Blikk.
 
Bajor Imre dunakeszi otthonának lépcsőjén csúszott meg, aminek következtében kificamodott és eltört a bal bokája. A Borsnak a váci kórházban tartózkodó munkatársa a művész feleségétől megtudta, hogy az eltört csontot egy fémlemezzel rögzítették.
 
Magyarországon először készült elemzés arról, hogy az 50 év felettiek miként használják az információs- és kommunikációs technológiai eszközöket. Alig. Jelenleg csaknem négymillió 50 év feletti él Magyarországon, viszont e generációnak mindössze 16 százaléka részesül az információs társadalom előnyeiből. Érdekes tapasztalat, hogy a tipikus 50 év fölötti hálózati polgár profilja ugyanakkor nagyon hasonló az átlagos-tipikus internetező profiljához - olvasható a Népszabadságban.
 

 
 
[ 622 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x