Milliókat követel az ügynöksége Balogh Edinától! Balesete...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Milliókat követel az ügynöksége Balogh Edinától! Balesete volt Ádok Zolinak Moszkvában!

Milliókat követel az ügynöksége Balogh Edinától! Balesete volt Ádok Zolinak Moszkvában!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Milliókkal tartozik a Miss Modellügynökségnek Balogh Edina - ezt állítja a cég vezetője, aki szerint a Barátok közt sztárja neki köszönheti , hogy szerepel a legnépszerűbb magyar tévésorozatban. Szerencsétlenül indult Ádok Zoli és csapata moszkvai útja az Eurovíziós Dalfesztiválon. 

 

Rendezvénynaptár
A Miss Modellügynökség vezetője, Répás Lajos szerint a szép színésznő nem túl hálás, mert egy fillér részesedést sem fizet, pedig szerződésük szerint bevételeinek húsz százaléka az ügynökséget illetné. – Ha havonta csak ötszázezer a jövedelme, és azt vesszük alapul, hogy 2004. októberében került a Barátok közt sorozatba, akkor is legalább öt és félmillió forinttal tartozik. Ráadásul a kamataival is – nyilatkozta a Borsnak. Balogh Edina ügyvédje szeirnt viszont a szerződést rég felmondták.

- Én éppen nem ültem az autóban, mivel próbán voltam, a táncoslányok és a vokál két tagja viszont igen - mondta a Blikknek Zoli. Szerencsére épségben szálltak ki a kocsiból - tette hozzá Zoli, aki már gőzerővel készül a csütörtöki szereplésre.

Megkéseltek egy 16 éves lányt Kecskeméten; holttestére barátja anyja talált rá, amikor hazament. A lány 17 éves barátját egyelőre nem találják, őt forró nyomon keresi a rendőrség - olvasható a Népszabadságban.
 

 
 
[ 646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x