Gregor Berni nézők előtt szexel, Jimmy sírjánál akart öngyilkos...
Címlap / Showbiznisz / Gregor Berni nézők előtt szexel, Jimmy sírjánál akart öngyilkos lenni

Gregor Berni nézők előtt szexel, Jimmy sírjánál akart öngyilkos lenni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Továbbra sem szégyelli a testét a kétgyermekes anyuka, Gregor Bernadett estéről estére erotikus jelenetekkel tarkított darabban ejti ámulatba a közönséget. Újabb Jimmy-rajongó akart véget vetni életének a Király sírjánál. 

A Tímbilding című darabban a színésznő falatnyi fürdőruhában áll a nézők elé. Ráadásul az előadást sűrűn tarkítják sikamlós jelenetek. – Érzelmektől mentes, számító nőt alakítok. Színészkollégámmal, Szakács Tibivel van erotikus jelenetem. Ezzel sincs semmi problémám, sőt, épp ettől izgalmas az egész – mesélte Gregor Bernadett a Borsnak. 
 
A rendőrök az utolsó pillanatban léptek közbe, megmentve a 40 éves férfi életét, aki Zámbó Jimmy után akart menni. – Amikor a kollégák megérkeztek, a hátán feküdt a sír előtt, és egy jókora kést szegezett a hasának. A férfi egy búcsúlevelet is írt a családjának, ezt mellette találtuk meg – árulta el a rendőrség szóvivője a Blikknek.
 
Csányi Sándor 40 nőhöz került közel. Orosz Dénes rendező szerint Csányi Sándor minden férfi nagy álmát valósíthatja meg új filmjében, ugyanis főszereplőként minden szembe jövő nővel ágyba bújhat; a Poligamy című romantikus komédiát hétfőn kezdik forgatni. - A történet sajnos nem önéletrajzi ihletésű - mondta Orosz Dénes a Napi Ásznak. Csányi Sándor elmesélte, hogy nagyon megfogta a forgatókönyv, ami véleménye szerint igazán izgalmas, rengeteg csavar van benne és kiemelkedően jók a benne szereplő párbeszédek.
 
Bár a rendőrség korábban nyár elejére ígérte a Cozma-gyilkosság nyomozásának lezárását, a határidőt nem sikerült tartani. Az új verzió szerint még ebben az évben végezhetnek az üggyel. Érdemi információt azonban nem adnak a vizsgálat eredményeiről. A most kiadott közlemény szerint a gyilkosság óta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság teljes bűnügyi állománya a Cozma-ügyön dolgozik. A gyanúsítottakat eddig ötven alkalommal hallgatták ki a rendőrök, és kilencszer került sor helyszíni kihallgatásra. A nyomozók több mint 450 tanút hallgattak meg, a sok ellentmondás tisztázása érdekében pedig további 174 alkalommal folytatólag kérdezték ki őket. Részletek a Népszabadságban.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 871 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x