Babicsek Bernátot sok inzultus éri származása miatt!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Babicsek Bernátot sok inzultus éri származása miatt!

Babicsek Bernátot sok inzultus éri származása miatt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Babicsek Bernátról talán senki sem gondolná, hogy sokszor válik gyűlölködő emberek céltáblájává származása miatt. Sokat hallani a kisebbségek vagy épp a homoszexuálisok kiközösítéséről, de igazán meglepő, hogy a művészt épp sváb származása miatt érte többször negatív megkülönböztetés. 

 

Rendezvénynaptár
Bernát elítéli az ilyesfajta életszemléletet, sőt egyenesen szánalmasnak tartja ezt a viselkedést.
 
"Szánalmasnak tartom azt, hogy ma Magyarországon előfordulhat az, hogy valakit hátrányosan megkülönböztetünk amiatt, mert például a kisebbséghez tartozik, vagy például a szexuális identitása nem egy megszokott heteroszexuális, vagy azért mert zsinagógába jár, nem pedig katolikus templomba" - mondta el a Tabu Tv riporterének Babicsek Bernát, aki szerint röhej az, ami hazánkban e téren zajlik. Minderről az Élménybirtok-Médiaválogatott az esélyegyenlőség fontosságára figyelmeztető mérkőzésén beszélt a művész, aki nagyon örült annak hogy ily módon is segíthet a tolerancia felé hajtani az embereket
 
Babicsek Bernát arról is beszélt az internetes sztártévének, hogy ő ez alkalommal nem csak hírességként, hanem bizony megkülönböztetettként is részt vehetett volna a Médiaválogatott mérkőzésén. "Engem is értek már meglepetések hasonló dolgok miatt, hiszen sváb származású vagyok. Szerencsére komolyabb dolog még nem történt, de sok megjegyzést kaptam és voltak kellemetlen történeteim is" - meséli a Tabu Tv-nek Bernát, akit nagyon kellemetlenül érintette hogy sokszor negatívan álltak hozzá a származása miatt.

tabutv.hu

  

 


 
 
[ 690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x