Megszülettek Erős Antónia ikrei, Gianni tudja miért fuccsolt...
Címlap / Showbiznisz / Megszülettek Erős Antónia ikrei, Gianni tudja miért fuccsolt be Bajor étterme

Megszülettek Erős Antónia ikrei, Gianni tudja miért fuccsolt be Bajor étterme

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Lapszemle: Egészséges ikerpárnak adott életet Erős Antónia. Gianni szerint a vendégek körében már nem közkedveltek a pincehelyiségek. Módosíthatják a terézvárosi csendrendeletet. 

Az RTL Klub híradójának csinos műsorvezetője a tervezettnél néhány nappal korábban, tegnap délelőtt, császármetszéssel hozta világra gyermekeit, a kis Szonját és Mátyást – tudta meg a Bors. Egyikük 2200, testvére 2400 grammal született. A híradós köztudottan cukorbeteg, így sem számára, sem a magzatoknak nem volt veszélytelen az elmúlt kilenc hónap. Annál nagyobb öröm, hogy komplikációktól mentes volt a szülés. 
 
A Viasat3 A Nagy Étterem Alakítás Giannival című produkció házigazdájaként több éttermet is meg mentett már a csődtől. A Blikknek elmondta: a pincehelyiségek hátránya, hogy a kis alapterülete miatt levegőtlen, és ettől a vendégeknek bezártság érzetük van. Probléma lehet még, hogy a konyha elszívórendszerét nem alakították ki megfelelően, így beszorulhatnak a szagok, s ez szintén kellemetlenséget okozhat. 
 
Októberben módosíthatják a nagy vihart kavart terézvárosi csendrendeletet, amely szerint a kerületi üzleteknek szeptembertől főszabályként este tízkor kellene zárniuk. Kompromisszummal zárult ugyanis az üzlettulajdonosok, az önkormányzat, a kerületi rendőrség, a kereskedelmi kamara, valamint a társasházak képviselőinek egyeztetése. A megállapodás értelmében a vendéglátók érdek-képviseleti szervezetei etikai kódexet dolgoznak ki, így szűrve ki azokat az üzleteket, amelyekkel rendszeres a probléma - írja a Népszabadság.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2008 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x