Mégis részeg volt a Bodnár által elütött kerékpáros,...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Mégis részeg volt a Bodnár által elütött kerékpáros, Hernádi Judit pénzzé teszi betegségét

Mégis részeg volt a Bodnár által elütött kerékpáros, Hernádi Judit pénzzé teszi betegségét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Lapszemle: Igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt a szakértői vélemény szerint a Bodnár László által halálra gázolt Kovács Csaba. A színésznőnek kapóra jött a betegsége: hála egy élelmiszeripari cégnek, egyszerre csökkent a koleszterinszintje és nőtt a bankbetétje. 

 

Rendezvénynaptár
Az előzetes igazságügyi orvos szakértői vélemény a Bodnár László által elgázolt férfi boncolásáról kimondja, hogy a férfi a halála időpontjában "igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt". A rendőrségi vizsgálat azt is megállapította, hogy a láthatósági mellényt viselő biciklis az út felezővonalának közelében haladt, amikor az autó hátulról elütötte. Még nem készült el az igazságügyi műszaki szakértő jelentése, amely többek között arra ad választ, hogy a focista Mercedese mekkora sebességgel haladt a baleset bekövetkeztekor. Bővebben a Blikkben.
 
 
– Azért vállaltam a reklámszereplést, mert hiszek abban, amit üzen – árulta el Hernádi a Borsnak. - Saját magamon teszteltem a terméket, és bevált. Papírom van róla, hogy a koleszterinszintem, ami korábban magasabb volt a kelleténél, újra a normális szintre csökkent. – A kampányszereplés feltétele volt, hogy a kiválasztott magas legyen a koleszterinszintje – állítja Papp Gergely, a margarinmárka brand managere. 
 
Havas Henrik a közelmúltban azzal kürtölte tele a hazai médiát, hogy milliókat loptak tőle az interneten. Mint kiderült, az önreklámon kívül nem sok alapja volt a "tanár úr" vádjainak - írja a Népszabadság. Honlapját ugyanis a vádakkal ellentétben nem másolták le, onnan nem elvittek látogatókat, hanem pont ellenkezőleg (egy szerver-szolgáltató hibája miatt), más oldalt kereső olvasókat irányítottak át hozzá.
 

 
 
[ 624 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x