Paris Hilton Budapestre érkezett, Csontrabló fosztotta ki Kádár...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Paris Hilton Budapestre érkezett, Csontrabló fosztotta ki Kádár sírját?

Paris Hilton Budapestre érkezett, Csontrabló fosztotta ki Kádár sírját?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Lapszemle: A milliárdos örökösnőt egy divatcég hívta Budapestre. Egy volt titkosszolgálati alkalmazott azt állítja: a debreceni halálbrigád egyik tagja fosztotta ki Kádár János sírját két évvel ezelőtt.  

Az örökösnő Londonból érkezett Budapestre, hatalmas meglepetésre azonban nem egy magángépen utazott, hanem az egyik légitársaság menetrend szerinti járatának fedélzetén landolt. A repülőtérről gyakorlatilag kimenekítették és azonnal a szállodájába szállították. A szőke szépség az egyik olasz divatház, a Coin jóvoltából látogatott Magyarországra, méghozzá azért, mert a divatház ma délután nyitja meg első üzletét hazánkban. Részletek a Blikkben.
 
Paris Hilton és kisérői étkeztetését Gianni vállalta, akinek nem kis fejfájást okozott a kívánságlista. – Elképesztő! – mondta a Borsnak a sokat tapasztalt vendéglátós. – Olyan dolgokat kért, amelyekkel alaposan feladták a leckét. Homár, más rákok, energiaitalok, olasz narancslé, amely Kaliforniában termett és csak Amerikában forgalmazott narancsból készül, na meg hetvenhétezer forintos tequila, bio csirke, sushi, mézes- mustáros szószok, földimogyorókrém, és csupa olyan különleges és drága dolog, amelyért a világot körbe kellett telefonálni! – mesélte Gianni. 
 
A neve elhallgatását kérő, korábban a titkosszolgálatoknál dolgozó alkalmazott szerint a Csontrabló néven emelgetett gyanúsítottnál van az egykori pártvezér koponyája is. Nem véletlenül használta internetes fórumokon a Csontrabló nevet a romagyilkosságok kapcsán meggyanúsított egykori hivatásos katona, Cs. István – tudta meg a Napi Ász. A lap úgy tudja, a férfit Kádár János két évvel ezelőtti sírrablása kapcsán is gyanúsítják.
 
A Nemzeti Nyomozó Iroda egyik informátora állítja: a romák elleni támadásokkal gyanúsított férfiak egyikét látta az áldozat, B. Mária temetésén a kislétai temetőben. A Népszabadságnak azt mondta: a vádlottakról szóló egyik tévétudósításban az egyik férfi jobb felkarján épp olyan tetoválást ismert föl, mint a temetésen látott gyanús férfin volt. A támadásban életveszélyesen megsérült kislány már a jövő héttől iskolába menne.
  
 
[ 865 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x