Több ezren buliztak Bochkorékért, a Sláger folytatni akarja...
Címlap / Showbiznisz / Több ezren buliztak Bochkorékért, a Sláger folytatni akarja

Több ezren buliztak Bochkorékért, a Sláger folytatni akarja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lapszemle: Ázva-fázva várták a szakadó esőben a Sláger Rádió szimpatizánsai a fellépőket. A Sláger Rádió vezérigazgatója szerint lehet, hogy internetes adóként folytatják. 

Bochkor Gábor a Blikknek elmondta, nagyon szerették volna, ha a „riválisból sorstárssá" lett Danubius Rádió is csatlakozik az eseményhez, ám mégsem így lett. Több tucat zenész és énekes viszont kiállt mellettük, s röpke koncertjükkel megpróbáltak egy kis örömöt csempészni a szakadó esőben ácsorgó, több ezer Sláger-barát hangulatába.

– Egy család vagyunk veletek – harsogta a színpadról Bochkor, a többezres tömeg pedig "Bochkort elnöknek!" kiáltások közepette éltette a műsorvezetőt. – Érezzük, hogy sok ezren kiállnak mellettünk, és mi is kiállunk a Sláger rádióért. Az amerikai tulajdonosok tudomásunk szerint kedden fejezik be a tárgyalásokat, akkor tudjuk mi is megmondani, hogyan tovább – árulta el Boros Lajos a Borsnak.


A Sláger Rádióért zenélt tegnap délután a budapesti Városligetben Charlie, a Bikini, Balázs Fecó, a Republic és még sokan. Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója azt mondta a Népszabadságnak: lehet, hogy internetes adóként folytatják, gondolkodnak a digitális kábelen való terjesztésben, és abban is, hogy frekvenciákat vagy rádiókat vegyenek. Egyet vagy többet a fővárosban, vagy az ország több pontján. Így össze lehet állítani egy országos vagy ahhoz közelítő hálózatot. A brit Economist szerint "forrnak a dühtől" a Budapesten dolgozó amerikai diplomaták, akik lobbiztak az amerikai Emmis Communications médiacég tulajdonában lévő Sláger Rádióért.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3711 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x