Király Viktor hajlamos a hízásra!
Címlap / Showbiznisz / Király Viktor hajlamos a hízásra!

Király Viktor hajlamos a hízásra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az asztmás betegséggel küzdő a magyar Megasztáros nem csak betegsége leküzdése és a bizonyítási vágy miatt sportol ennyit. Király Viktor külön személyi edzőt fizet azért, hogy odafigyeljen az alakjára, hiszen saját bevallása szerint nagyon hízékony. Az énekes az internetes sztártévének megmutatta az edzőruháját és a betegségéről is újabb titkokat árult el. 

Király Viktor fekete edzőruhában suhant be arra a csepeli sportpályára, ahol alaposan megizzasztották a celebeket. Az aranytorkú énekes még nemrég a Tabu Tv videójában vallott arról először, hogy asztmás betegsége mennyire megnehezíti az életét, most azonban újra kemény sportolás közben találtunk rá.

"Fizikális megterhelés alatt vagyok minden nap és ezért próbálom fejleszteni a tűrőképességemet. Lehet, hogy egy kicsit nehezebb lesz, de megpróbálom" - meséli a tabutv.hu riporterének Király Viktor, aki Varga Norman fantasztikus gyógyulására szerette volna felhívni a figyelmet a nagy celebváltón való részvételével.

A Megasztár negyedik szériájának győztese nem fél attól hogy rosszul lesz, sokkal inkább attól tart, hogy növekszik a súlya. "Van egy személyi edzőm, rendszeresen edzünk, hiszen akarok tartani egy normális súlyt. Sajnos hajlamos vagyok a hízásra és fitt is akarok lenni" - mondta el a tabutv.hu videójában Király Viktor.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2495 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x