Dopeman a póker miatt nincs otthon
Címlap / Showbiznisz / Dopeman a póker miatt nincs otthon

Dopeman a póker miatt nincs otthon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Az ország legszabadszájúbb rappere néhány napja nyitotta meg pókertermét a XX. kerületben, mint mondta, csupán azért, hogy ne kelljen annyit otthon lennie, de mi persze tudjuk a humortalan valódi okot is: a mai világban nem lehet egy lábon élni. Dopeman sztárokat is hívott az exkluzív póker klubba, de hogy mit keres a videóban LL Junior...? 

Dopeman nagyon boldog, hiszen megnyitotta a Játékosok Klubját, amiért családja már nem lelkesedik annyira. "Azért nyitottam meg, hogy ne kelljen otthon lenni, még annyit sem, mint eddig. Jó fej vagyok, nem?!" - mondta el a tabutv.hu-nak Pityinger László, aki sztárok részvételével nyitotta meg a pókertermét a huszadik kerületben.

A kártyás szenvedélye mellett Dopeman új hobbinak is hódol: saját videó blogot indított nemrég, ahol családját is megmutatja a nagyközönségnek. "Ez lesz az igazi valóságshow: az egész családomat láthatja majd a nagyközönség. Persze kontrollálni fogom, hogy mi jelenik meg rólam, a többi sztárral ellentétben" - meséli a tabutv.hu riporterének Dopeman.

"A videók arról szólnak majd, hogy mit gondolok én a világról, hol helyezkedem el benne és általában mik történnek velem, tehát ez nem egy irányított sztorikon alapuló dolog" - osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Pityinger Laci, akivel saját pókertermének megnyitóján találkoztunk.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x