Whitney Houston élőben: magyar celebek torkából
Címlap / Showbiznisz / Whitney Houston élőben: magyar celebek torkából

Whitney Houston élőben: magyar celebek torkából

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Whitney Houston új sorlemezének kiadásához kapcsolódva óriási horderejű élő fellépés lesz e hét szombatján, 14-én a Tao Clubban, ahol a világhírű afro-amerikai énekesnő slágerei olyan nagynevű magyar énekesek hiteles tolmácsolásában fognak elhangzani, mint Király Viktor, Király Linda, Bartók Eszter, Dukai Regina és Hien.  

A fantasztikus este élete résztvevői megtapasztalhatják, hogy Whitney Houston újra a csúcson van, illetve 1985 óta folyamatosan. Botrányos házasságán túltéve magát, magánéleti problémáit leküzdve, élete újra a zenéről szól és erőteljes hangja ismét milliók hétköznapjait ragyogja be!

Király Linda

Whitney Houston 1985-ös debütálása óta hihetetlen karriert futott be, összesen több mint 170 millió albumot, kislemezt és videót adott el. Szerepel a Guiness Rekordok Könyvében is, mint "Minden idők legtöbbet díjazott női előadója", elképesztő mennyiségű, 411 díjjal, köztük 6 Grammy-díjjal, 2 Emmy-díjjal, 23 Amercian Music Awarddal és 16 Billboard Music Awarddal.

A nagy visszatérés örömére, kiemelt magyar előadók Whitney Houston világslágereket adnak majd elő egy nagyszabású koncerten. A hazai énekesek feladata nem könnyű, hiszen köztudott, hogy Whitney dalokat nagyon nehéz elénekelni úgy, hogy az hiteles és mégis az énekes által sajátos hangzású legyen.

Csoportfotó

Hazánk tehetségei az ikonok dalait élőben, saját köntösbe öltöztetve adják elő. A publikum egy olyan egyedi műsort láthat és élvezhet ezeken a rendezvényeken, amilyenhez még hasonló nem volt, mellette pedig egy magas színvonalú r&b party részese lehet.
Az éjjel 11-kor kezdődő esemény sztár-fellépői Király Linda, Király Viktor, Bartók Eszter, Dukai Regina, Széles Iza, Hien, Szecsődi Károly, Gitano, Tóth Roland, valamint Harót Balázs és a Glamorous Zenekar.

Fotók és szöveg: ZKZ
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5962 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x