István Dani nem direkt alázta a hírességeket
Címlap / Showbiznisz / István Dani nem direkt alázta a hírességeket

István Dani nem direkt alázta a hírességeket

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Nagy vihart kavart az RTL műsorvezetője, aki csípős megjegyzésekkel kísérte a Reflektor magazin néhány héttel korábbi adásának bejátszásait. István Dani durván beszólt többek között Deutsch Anitának, Király Lindának és Ördög Nórának is, de ezúttal a Tabu Tv riporterének vallott őszintén arról, hogy mi is történt a stúdióban. 

A kínos eset után a műsorvezető bocsánatot kért a megbántott sztároktól, de persze nem mindenki bocsájtott meg neki teljesen.

"Levélben egy virágcsokorral kértem tőlük bocsánatot, illetve Nórival találkoztam, Ő nem haragszik. De tényleg, ezúton is mindenkitől elnézést kérek. Nem volt direkt, nem volt szándékos, csupán egy magán jellegű beszélgetés volt, ami valahogy kiment" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában István Dani, aki a Reflektor adásában élesen bírálta a műsorban szereplő celebeket.

Pletykák szerint a csatorna Dani megjegyzéseivel csupán népszerűsíteni akarta a Reflektort, ám a műsorvezető egészen másképp vélekedik erről. "Biztosan állíthatom, hogy ez nem direkt történt. Biztosan nem" - meséli a tabutv.hu riporterének István Dániel, aki nem sejtette, hogy bekapcsolva maradt a mikrofonja és hogy így minden néző hallja majd a viccelődését.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3674 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x