"Rabbit Williams" - nyúljelmezben feszít legújabb klipjében...
Címlap / Showbiznisz / "Rabbit Williams" - nyúljelmezben feszít legújabb klipjében Robbie Williams

"Rabbit Williams" - nyúljelmezben feszít legújabb klipjében Robbie Williams

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Robbie Williams, az egyik legsikeresebb európai énekes idei lemezével három éves hallgatás után nemcsak hogy visszatért, egyenesen tarol a zenepiacot. Visszatérő albuma, a Reality killed the videostar első klipje, a Bodies óriási sikere után máris megérkezett új videója, a You Know Me. 

A második kislemez képi világa az Alice Csodaországban Nyúl Urát idézi, akit Robbie alakít személyesen nyúljelmezben, óriási fülekkel, elegáns brit lovaglóruhával kiegészítve. Az énekes hozza régi formáját: bohóckodik, színészkedik, karaktere pedig egyszerre vicces és szerethető. A klipből nem hiányoznak a rejtett humoros elemek, mint az éneklő békák, vagy káposzták, illetve a gyönyörű nyuszilányok sem.


Réparágcsáló Robbie megengedhetett magának néhány év pihenést, hiszen eddig megjelent albumai több, mint 55 millió példányban keltek el, rekord mennyiségű – egész pontosan 15 – brit díjat gyűjtött be, Knebworthben tartott három estés koncertjére pedig 375 ezer ember volt kíváncsi. Ő tartja az egy nap alatt eladott legtöbb koncertjegy rekordot is: 2006-os Close Encounters turnéjára összesen 1,6 millió jegy ment el az első napon.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1787 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x