Keleti Andi gyerekei színpadra léptek
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Keleti Andi gyerekei színpadra léptek

Keleti Andi gyerekei színpadra léptek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

A táncosnő és párja együtt döntötték el, hogy gyermekeiknek végre megengedik, hogy színpadra álljanak egy bemutatkozó cipőmárka kedvéért. A táncoslábú pár végigizgulta az egész műsort, de szerencsére minden rendben zajlott és a kicsik is nagyon élvezték. Andrea és Zoltán egyébként nagyon harmonikus kapcsolatban élnek együtt, és ahogyan Ők mondják: mindezt a táncnak köszönhetik. 


Rendezvénynaptár
A szülők a Joya, a gyerekek pedig Joyssy nevű márka lábbelijeit mutatták be a nagyközönségnek, Karl Müller svájci feltaláló korszakalkotó elemeivel ellátott cipőiben. Keleti Andrea és férje már otthonosan mozogtak a színpadon, de ezúttal a gyermekeiket is magukkal vitték a kifutóra.

"Nem mi voltunk az instabil tagjai a családnak, hanem a gyerekek, hiszen Ők most álltak életükben először színpadon, de szerintem Ők is élvezték" - meséli a tabutv.hu riporterének Keleti Andi, aki párjával együtt mindenkit arra buzdít, hogy mennyen el egy tánciskolába, hiszen ez a kiegyensúlyozottság biztos receptje.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 2516 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x